Hlavní obsah

Stylová ochrana proti koronaviru z ulic New Yorku

Novinky, Linda Humlová

V americkém New Yorku proběhl v období od 11. do 16. září týden módy. Ačkoliv nebyl kvůli koronavirové pandemii co do velikosti stejný jako minulé ročníky, přilákal i tak mnoho módních nadšenců. Prohlédněte si, jak se popasovali s předepsanými opatřeními po svém.

Foto: Profimedia.cz

Originální způsob ochrany před koronavirem

Článek

Ačkoliv v rámci týdnu módy hrají prim přehlídky, často je svými módními kreacemi zcela zazdí přítomní návštěvníci. Letošní ročník byl stejně jako u nás v České republice o poznání jiný.

V rámci ochrany před nakažením byli totiž všichni návštěvníci této tradiční módní akce nuceni nosit roušku či jiný způsob ochrany, který zakrývá nos i ústa.

Pražský týden módy ovládl návrhář Jiří Kalfař

Styl

Někteří návštěvníci se ale rozhodli udělat z nošení roušky přednost a vynesli modely, které podtrhly jejich outfit. Někdo zvolil luxusní kousek vyšívaný korálky či zdobený kameny, jiný zase roušku, která svým vzorem a barvou ladila k oblečení nositele.

Roušku navíc často doplňovaly sluneční brýle, které rovněž stály mnohdy za pozornost. Největší ohlasy pak vyvolal model připomínající astronautovu helmu, kterou vynesla jedna z návštěvnic.

Foto: Profimedia.cz

Rouška s aplikací

Foto: Profimedia.cz

Sladěné roušky k outfitu

Foto: Profimedia.cz

Zebrovaný model

Foto: Profimedia.cz

Rouška ve spojení s brýlemi

Foto: Profimedia.cz

Futuristický model

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám