Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jason Priestley o nemocné Shannen Doherty: Je to tvrdá holka, bojuje s rakovinou, jak může

Jason Priestley o nemocné Shannen Doherty: Je to tvrdá holka, bojuje s rakovinou, jak může
Zdroj: Fox Network / archiv Jasona Priestleyho / archiv Shannen Doherty
+ Dalších 13 fotografií
BH90210
V únoru letošního roku se herečka Shannen Doherty (49) rozhodla přiznat, že se jí vrátila rakovina prsu ve čtvrtém stadiu. Se zákeřnou nemocí od té doby statečně bojuje, i když ví, že šance na uzdravení jsou minimální. O tom, jak se jí dnes daří, promluvil její seriálový kolega Jason Priestley (51). On a Shannen si zahráli před lety sourozence v populárním seriálu Beverly Hills 90210.

Seriál Beverly Hills 90210 své protagonisty navždy spojil, obzvláště velké pouto pak vzniklo mezi Jasonem Priestleym a Shannen Doherty. Ti si zahráli sourozence Brandona a Brendu a i 20 let po natáčení jsou si velmi blízcí.

Shannen má jen úzký okruh přátel, kteří ji podporují v jejím boji s rakovinou prsu ve čtvrtém stadiu. Sama o svém zdravotním stavu už příliš nehovoří, jak sama v únoru řekla, smířit se s touto diagnózou je velmi těžké. Jedním z jejích nejbližších je i Jason, který promluvil o tom, jak se herečce daří.

V rozhovoru pro americký televizní pořad Studio 10 Jason Priestley potvrdil, že s Doherty je neustále v kontaktu, a pokud se nemohou vidět, alespoň si volají. Když s ní den před rozhovorem mluvil, byla prý ve velmi dobré náladě. „Shannen je tvrdá holka. Je to bojovnice a vždycky jí byla. Vím, že bude i nadále bojovat s nemocí, jak nejlépe bude umět,“ řekl Priestley.

Rakovina Shannen Doherty

S rakovinou prsu bojuje Shannen Doherty už několik let. Po první léčbě se jí zákeřná nemoc vrátila a ve čtvrtém stadiu už herečka nemá velké šance na uzdravení. Od propuknutí pandemie koronaviru se schovává u sebe doma a návštěvy přijímá ze strachu z nákazy jen minimálně.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy