Svému prvorozenému potomkovi dala zpěvačka Markéta Konvičková život teprve před pár dny. Přestože dívenka s neobvyklým jménem měla termín až v říjnu, narodila se o něco dříve, a jak už to tak bývá, rodiče jsou z ní náležitě paf. Známá zpěvačka, která v době těhotenství měla docela malé bříško, se nyní pochlubila, jak se jiný stav podepsal na jejím těle. Kdo by však očekával nafouklý pupík, strie a nevzhlednou lineu nigru, tedy takovou tu tmavou čárku uprostřed břicha, co hned tak nezmizí, ten by se hodně zmýlil!

Markéta totiž vypadá naprosto skvěle! Ve svých instastories se předvedla jenom v kalhotkách a v topu srolovaném pod prsa s popiskem „Týden po porodu. Děkuji ti, Amálko, že jsi nestihla zhuntovat maminku!“ a přidala celou řadu rozesmátých smajlíků. Interpretka hitů Cizí světy, Toužím nebo Zůstaň se mnou, která před dvěma roky rovněž zazářila v zábavné show Tvoje tvář má známý hlas, byla během celého těhotenství štíhlá, a jak se zdá, nic se na tom nezměnilo ani poté, co dala život své vymodlené dcerce.

VIDEO: Markéta Konvičková v 7. měsíci. Kočárek vybírá podle svého šatníku!

Video
Video se připravuje ...

Markéta Konvičková v 7. měsíci. Kočárek vybírá podle svého šatníku! Lukáš Červený

Amálka, která přišla na svět v jedné z ostravských nemocnic, byla vzhledem k předčasnému porodu trochu menší, než jak to obvykle u novorozenců bývá - vážila pouhých 2,4 kilogramů a měřila jenom 46 centimetrů, nedonošené dítě to však rozhodně není. „Je krásná, vypadá super. Je maličká a k tomu má po mně naducané tváře,“ libovala si pro eXtra.cz Markéta, pro kterou je teď sledování novorozence „nejkrásnějším filmem a seriálem vůbec“.

Plavovlasá pěnice měla přitom vážné obavy, že kvůli léčbě nádoru na vaječníku bude mít vážné problémy s otěhotněním... Místo toho je z ní nyní krásná maminka a její snoubenec, pilot René Kubeš, musí být na své holky jaksepatří pyšný!

Jaká je nejlepší poloha pro porod? Podívejte se na video:

Fotogalerie
73 fotografií