Hlavní obsah

BMW pravděpodobně neuhlídalo novou M3 a M4, obrázky kolují po internetu

Novinky, Marek Bednář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že budou nové generace BMW M3 a M4 velmi kontroverzní co do vzhledu, se ví už dlouho. Představení je na spadnutí, avšak podle dostupných informací už pár obrázků obou aut spatřilo světlo světa.

Foto: BMW

BMW M3 (Ilustrační foto)

Článek

Představení BMW M3 a M4 je na spadnutí, a jak se občas stává, podoba aut prosákla mimo embargované tiskové zprávy předčasně. Alespoň to tvrdí instagramové profily Wilco Blok a Coche Spias, které jsou poměrně spolehlivými zdroji takovýchto informací.

Že budou tahle auta mít gigantické ledvinky, třebaže civilní řada 3 má příď veskrze normální, víme už delší dobu. Zbytek aut ale byl dosud opředen záhadami, třebaže nějaké fotografie, které údajně ukazovaly skutečnou M3 či M4, se sem tam objevily.

Tyto obrázky žlutého a zeleného auta nicméně vypadají, že unikly přímo z oficiální fotosady, kterou bavorská automobilka plánuje zveřejnit při oficiálním odhalení vozů. Jestli tomu tak je, se samozřejmě dozvíme až při odhalení.

Co o ostrých kompaktech z Mnichova už víme, je, že stejně jako dosud nabídnou přeplňovaný řadový šestiválec a automatickou či manuální převodovku. Poprvé v historii však BMW plánuje nabídnout i verzi kombi.

BMW chystá první M3 v rodinném balení

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám