22. září 2020 • 14:15

Vrbu propustili z nemocnice: Cítím se skvěle, obnovujeme trénink

Autor: ČTK, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Může si oddychnout, z akutního zdravotního problému je venku. Trenér fotbalistů Ludogorce Razgrad Pavel Vrba byl v pondělí propuštěn z nemocnice ve městě Ruse, kde od minulé středy ležel kvůli žilní trombóze v noze. Bývalý kouč české reprezentace se cítí skvěle a vrací se do tréninku s mužstvem, kterému patří v bulharské lize aktuálně druhé místo. Může se naplno vrhnout do fotbalového dění, kde ho s bulharským šampionem čekají jedny z klíčových zápasů.



Vrbu minulý týden postihla nevolnost a akutní trombóza cestou do tréninkového centra Ludogorce. Cítil tuhnutí nohy, končetina mu začala rudnout a navíc se potil. Klubový lékař ho ihned odvezl do nemocnice a následně byl převezen do města Ruse poblíž hranic s Rumunskem.

„Chtěl bych poděkovat lékařům a personálu nemocnice za profesionální péči a vřelý přístup. Cítím se skvěle. Obnovujeme trénink a přípravu na důležité zápasy, které nás čekají,“ uvedl Vrba pro klubový web.

V sobotu bulharský šampion a suverén posledních sezon nastoupí ve šlágru 7. kola proti vedoucímu týmu Beroe Stara Zagora, na který ztrácí v tabulce bod. Příští týden pak Vrbu s Ludogorcem čeká závěrečné 4. předkolo Evropské ligy na půdě běloruského Brestu.

Vrba přišel do Razgradu v zimě poté, co skončil v Plzni. Šestapadesátiletý český kouč získal s Viktorií během dvou angažmá tři tituly v české lize a třikrát si s ní zahrál skupinu Ligy mistrů. S Ludogorcem na jaře dotáhl dobře rozehranou sezonu k triumfu v bulharské lize.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud