Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Modelka Zuzana Jandová o ženství a koronaviru: Každého z nás to něco naučilo, říká

+ Dalších 6 fotografií
Včera proběhl v Praze slavnostní křest kalendáře pro rok 2021 Jsem žena, jsem Evropa a knihy Jsem žena, jsem bohyně. Akci si nenechala ujít spousta známých osobností, mezi kterými byla i půvabná modelka Zuzana Jandová (33), která dorazila v dobré náladě a rozdávala úsměvy na všechny strany. V rozhovoru pro eXtra.cz se Zuzana rozpovídala o tématu ženství a současné situaci okolo koronaviru.

Slavnostní křest kalendáře s názvem Jsem žena, Jsem bohyně se konal ve stylové restauraci Food Lab. Na slavnostní večer dorazila spousta českých osobností. Patronkou celého projektu Jsem žena, jsem bohyně je politoložka, kněžka a manželka Karla Janečka (47) Lilia Khousnoutdinova

Mezi přítomnými nechyběla ani modelka Zuzana Jandová, která se v rozhovoru pro eXtra.cz rozpovídala o ženství. "Myslím si, že současným ženám chybí sebevědomí, sebeláska a uvědomění si, že to jsem já, která si tvoří ten život."

"Ženy by si nikdy na sobě neměly přestat vážit svého ženství. Zkrátka se nenechat svést do toho být mužem a dělat věci jako muži, přestože muži dělají věci skvěle, ale já jsem žena a mohu si to dělat po svém. Když se řekne žena, tak pro mě je to srdce," dodala sympatická Zuzana.

Koronavirus v Česku? To je otázka na knihu

"Je to každého věc, jak to bere. Za mě to je samozřejmě náročná situace. Ale na druhou stranu jsem člověk, který se snaží v těžkých situacích najít i to dobro. Je velmi důležité si udržet rovnováhu. My všichni jsme měli daleko více času se ponořit do sebe a přemýšlet sám nad sebou a oprostit se od řešení druhých. Ať už ta karanténa byla bolavá, tak vnímám i to dobro v tom, že tady byl ten prostor vnímat sám sebe, kdo opravdu jsem," myslí si o situaci okolo koronaviru v Česku modelka.

"Takové to, co se kolem zbořilo, tak věřím, že bylo potřeba," dodala na závěr.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy