Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Radikálna zmena Zuzany Plačkovej: FOTO Zbavila sa predĺžených vlasov... To ako vyzerá?!

Radikálna zmena Zuzany Plačkovej! Zobraziť galériu (5)
Radikálna zmena Zuzany Plačkovej! (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA- Zuzana Plačková nepúta pozornosť len úprimnosťou, podrezaným jazykom a luxusným životným štýlom, mimoriadne záležať si necháva aj na svojom vzhľade. Medzi jej charakteristické črty vždy patrili aj dlhočizné vlasy, ktoré si pravidelne necháva predlžovať. No teraz s tým sekla!

Zuzana začiatkom týždňa navštívila svoj obľúbený kadernícky salón, kde sa už roky necháva "nadpájať". Tentokrát však z vlasového štúdia neodišla s dlhšou či hustejšou korunou krásy. Práve naopak. Predĺžené pramene dala dole. Zmenu však podstúpila len na pár dní, aby svoju prirodzenú hrivu mohla vyrovnať, keďže jej vlasy sú vlnité, a teda si ich musí pravidelne žehliť. 

Galéria: Zuzana Plačková
„Teraz budem pár dní chodiť takto, keďže mám na vlasoch keratín na vyrovnanie. Bude to každý deň mastnejšie a mastnejšie, preto to mám teraz také priľahnuté na hlave. Proste musím vydržať, keď chcem mať krásne rovné vlasy,” prehlásila slovenská kráľovná Instagramu. A hoci je jasné, že sa nemôže dočkať, kedy bude môcť opäť nosiť nadpojené kadere, kritika na to, ako momentálne vyzerá, je úplne zbytočná. 

Napriek tomu, že vyhlásila, že vyzerá spľasnuto, treba uznať, že kratší zostrih jej mimoriadne pristane a hoci ide o krátku zmenu, o to sviežejšie pôsobí a stále je kočka. Veď uznajte sami. 

Takto Zuzana vyzerá po odpojení predĺžených vlasov.
Zobraziť galériu (5)
Takto Zuzana vyzerá po odpojení predĺžených vlasov.  (Zdroj: Instagram Z.P.)

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu