Majerová Zahradníková (Trikolóra): Stav školství je jeden z hlavních důvodů, proč jsem vstoupila do politiky

22.09.2020 19:59

Komentář na facebookovém profilu ke krajským volbám

Majerová Zahradníková (Trikolóra): Stav školství je jeden z hlavních důvodů, proč jsem vstoupila do politiky
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Poslankyně a místopředsedkyně hnutí Trikolóra Zuzana Majerová Zahradníková

Anketa

Co podle Vás nejvíc pomáhá proti koronaviru?

25%
hlasovalo: 10197 lidí
Angažovanost pro druhé a smysl pro spravedlnost je protkán životem celé mé rodiny. Velkou inspirací pro mě byl můj dědeček František Dvořák, zanícený sokol – náčelník Smrčkovy župy Sokolské v Olomouci, který po celý svůj život bojoval za pravdu a spravedlnost a byl za to i stíhán. Za války strávil za činnost v Sokolu tři roky v koncentračních táborech, v roce 1962 byl opět zatčen za protistátní činnost. Čtyřicet let byl předsedou atletického oddílu v Olomouci, vybudoval zde atletický stadion, kde se na jeho počest běhá Memoriál Františka Dvořáka.

Naši krásnou zemi vytvářely generace našich předků. Převzali jsme ji od našich rodičů a jednou ji předáme našim dětem. Jen na nás záleží, v jakém bude stavu.

Dřív jsem byla učitelka. Milovala jsem tu práci, protože mám ráda děti. Jenže stav našeho školství a to, kam směřuje, je jeden z hlavních důvodů, proč jsem do politiky vstoupila.

Jestli se naše děti nemají zítra probudit do světa, kde rodina už není maminka, tatínek a děti, kde už nejsou muž a žena, nýbrž rodič jedna a rodič dvě, kde už ve vlastní zemi nerozhodujeme o ničem a kde nám pokrokáři všech možných barev přikazují, co nesmíme říkat, co nesmíme dělat, co nesmíme jíst a co nesmíme vlastnit, musíme se tomu důrazně postavit.

Oslovuji proto vás všechny. Situace je vážná. A my uděláme všechno, co je v našich silách, ale potřebujeme k tomu Vaši pomoc. Pojďte spolu s námi bránit normální svět!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…