Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Pepa Nemrava z MasterChefa otevřeně o Pavlíně, kterou nemohou diváci vystát: Jeho slova vás překvapí

Pepa Nemrava z MasterChefa otevřeně o Pavlíně, kterou nemohou diváci vystát: Jeho slova vás překvapí
Zdroj: archiv
+ Dalších 8 fotografií
EXKLUZIVNĚ
V MasterChefovi Česko 2020 jde do tuhého. Soutěžících zbývá už jenom 6. Mezi jednoho z největších favoritů patří sympatický kuchař Pepa Nemrava, kterého si diváci kulinářské show MasterChef velmi oblíbili. V posledním díle se fanoušci na sociálních sítích rozhořčili kvůli tomu, že soutěžící Pavlína Lubojatzky nevypadla i přesto, že zůstala pod balkonem jako poslední. Spousta komentujících Pavlínu nemůže kvůli její povaze ani vystát. Pravdou ovšem je, že diváci Pavlínu znají jen z televizních obrazovek. Redakci eXtra.cz se o Pavlíně rozpovídal právě Pepa a jeho slova vás patrně překvapí.

Josef Nemrava patří mezi velké tahouny v soutěži MasterChef, který není úspěšný jenom před porotou Přemkem Forejtem, Radkem Kašpárkem a Janem Punčochářem, ale boduje také u diváků. V minulém díle si porota pro soutěžící připravila doslova emoční kolotoč.

Nadějným kuchařům s vařením pomáhali rodinní příslušníci a Pepovi přispěchaly na pomoc jeho milované dcerky. "Terezka s Rozárkou nám na společné vaření vybraly suroviny vhodné k přípravě rajské omáčky, kterou obě zbožňují. Takže jsem byl celkem rád, že můžeme vařit jídlo, které bude chutnat hlavně holkám,“ prozradil Pepa pro eXtra.cz.

Výzva s rodinnými příslušníky byla velmi emotivní a kromě dojatého Pepy došlo na slzy i u Přemka Forejta, který byl z Pepových dvou dcer úplně naměkko. Diváky ovšem v závěru show rozhořčil verdikt poroty, která poslala dál Pavlínu Lubojatzky i přesto, že pod balkónem zůstala poslední.

Člověk si musí na Pavlínu chvíli zvykat než si k ní najde cestu

Ze sociálních sítích může mít člověk pocit, že Pavlína je v MasterChefovi naprostým outsiderem. Pravdou ale je, že diváci Pavlínu znají pouze prostřednictvím televize a nikdo z nich netuší, jaká doopravdy je.

Pepa Nemrava se na téma Pavlína rozpovídal pro eXtra.cz. "Pavlínka je hodně cílevědomá a když se pro něco zapálí, tak pro to udělá úplně všechno. Člověk si na její chování a povahu musí chvilku zvykat, ale když si k ní najdete cestu je to strašně fajn holka. Mně ta cesta chvilku trvala, stejně jako si Pavlínka hledala i cestu ke mě," řekl zcela upřímně.

Dodnes si ale občas napíšou a prohodí spolu pár slov. "Ale dnes si občas zavoláme, občas napíšeme a myslím si, že jsme opravdoví přátelé stejně jako s celou TOP16," dodal.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy