Answear.cz 629 Kč Archiv firem

Answear.cz 629 Kč Archiv firem

Answear.cz 749 Kč Archiv firem
H&M 999 Kč Archiv firem
H&M 1299 Kč Archiv firem
H&M 1499 Kč Archiv firem
40
Fotogalerie

Podzim klepe na dveře: Kde koupit nejhezčí křiváky nebo kožená saka!

Babí léto je sice poslední dny parádní, na krátký rukáv to ale venku už dlouho nebude. Je proto třeba myslet na to, co si pořídit do podzimního šatníku. Křivák je stálice, kterou rozhodně nic nezkazíte, a pokud ho chcete s něčím střídat, pořiďte si kožené sako.

Nebojte se koženky či imitace kůže

Abychom si rozuměli, nemusí být kožené za každou cenu. Větším hitem než pravá kůže je nyní koženka neboli imitace kůže. Máte-li tedy morální problém oblékat kožené věci nebo se vám nechce utrácet velké sumy za pravou kůži, řešení je snadné.

Kožené nebo koženkové sako pak můžete obléct přes obyčejné bílé tričko či košili, ale také přes svetr nebo třeba květované či puntíkaté šaty. Hodí se k džínám i sukním a obout k němu můžete tenisky, kozačky či například chelsea boty.

Tyrkysová i vínová

Klasický křivák neboli bunda zvaná biker je trvalou součástí šatníků již několik let a rozhodně s ním nic nezkazíte. Pokud už vás omrzel klasický černý, možná je na čase udělat trochu změnu.

Křiváky totiž seženete i v jiných barvách, například v béžové, vínové nebo khaki, ale i v nevšednějších tónech, jako je holubí modř, růžová či tyrkysová. Hodí se ke všemu stejně jako kožené sako! A pokud byste snad měla pocit, že vám v obyčejném bikeru bude zima, kupte si ten podšívaný, který se letos bude nosit i v zimě!

Inspiraci najdete v naší galerii!

Doporučujeme

Články odjinud