Huawei nás vybaví na home office. Zlevnil tablety i notebooky, jeden můžete vyhrát na kole štěstí

Huawei pokračuje ve slevových akcích na svém e-shopu. V kampani nazvané „Všude dobře, doma nejlíp“ má na výběr notebooky se slevou až 8 000 Kč, tablety levnější až o 5 000 Kč, dárky k vybraným produktům zdarma a oblíbené kolo štěstí, kde se dá tentokrát vyhrát dokonce špičkový Matebook X Pro. Akce probíhá ve dnech 1. až 15. října 2020, slevy lze mezi sebou kombinovat.

Klepněte pro větší obrázek

V obřím „kombu měsíce“ můžete zakoupit skládací hybrid Huawei Mate Xs, špičkový tablet Matepad Pro a nejnovější chytré hodinky Watch GT 2 Pro za zvýhodněnou cenu 59 990 Kč a ušetřit tak 19 tisíc korun. V nabídce jsou také zvýhodněné balíčky chytrých hodinek a zcela bezdrátových sluchátek. Nabídky všech zvýhodněných produktů najdete v galerii tohoto článku.

Na kole štěstí lze vytočit další slevu až 300 Kč a také věcné ceny (USB kabel, chytrý náramek). Hlavní cenou je tentokrát špičkový notebook Huawei Matebook X Pro. Stejný model notebooku můžete vyhrát i přihlášením se k odběru newsletteru (tato soutěž končí 30. října).

Diskuze (3) Další článek: První z nové řady. Samsung Galaxy F41 zaujme AMOLEDem a obří baterií

Témata článku: Huawei, , , , , , , , , , , , Kolo štěstí, Watch GT, Watch Fit, Slevový kupón, Na kole, Stejný model, Home office, Produkt, Huawei Watch Fit, Huawei Watch GT, Sleva, Kupón, Štěstí,