Hlavní obsah

Elektrizující a zároveň nadčasová. Taková je nová kolekce Victorie Beckhamové

Novinky, Linda Humlová

Bývalá Spice Girl a nyní úspěšná návrhářka Victoria Beckhamová představila v rámci londýnského týdne módy novou kolekci pro období jaro/léto 2021. Kvůli protikoronavirovým opatřením neproběhla klasická přehlídka. Modely byly prezentovány v rámci videa.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kolekce na příští jaro od Victorie BeckhamovéVideo: VICTORIA BECKHAM , Reuters

 
Článek

Premiéra nové kolekce návrhářky Victorie Beckhamové, která tvoří pod svým jménem, se nesla ve znamení nadčasovosti, elegance, ale také elektrizujících barev.

Celkem dvacet modelů na období jaro/léto 2021 designérka popsala jako kousky tvořící skutečný šatník. „Při navrhování designů jsem chtěla docílit plynulosti a lehkosti. Spojit sen s realitou,” komentuje přehlídku Beckhamová pro agenturu Reuters.

Kolekce je proto plná lehkých večerních rób zdobených krajkou, ale také zvonových kalhot a trenčkotů inspirovaných 70. léty minulého století. Nechybí ani pro návrhářku typické detaily, jako jsou vysoko ohrnuté džíny a kousky ve výrazných barvách. Tentokrát neutrální paletu Beckhamová rozbila limetkově zelenou, fialovou a světle žlutou barvou.

Jaké módní trendy vládnou letošnímu podzimu

Styl

Stejně jako ostatní návrháři, i Victoria Beckhamová se potýkala s omezeními v souvislosti s koronavirovou pandemií. Místo klasické přehlídky, které se každoročně zúčastňovalo na 600 lidí, vsadila na prezentaci pomocí videa, které se natáčelo v londýnské galerii Victoria Miro.

„Letošní rok je plný výzev. Musela jsem být velmi pečlivá ohledně výběru materiálů a opravdu zvažovat, z jakých látek budu kolekci vytvářet. Italské továrny byly dlouhou dobu zavřeny a celý proces tvoření byl o to složitější. Pravdou ale je, že jsem nikdy nebyla více nadšená z toho, že mohu pracovat,” dodává pro Telegraph.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Hořčicová, barva nejen babího léta

Letošní teploty nahrávají melancholickému babímu létu. Inspirujte se odstíny prvních popadaných listů i ospalého slunce a zařaďte do svého šatníku alespoň...

Výběr článků

Načítám