Hlavní obsah

Jednatřicetiletý věkový rozdíl manželům nebrání ve štěstí

Novinky, Linda Humlová

Pořekadla, že věk je jenom číslo a láska nezná hranic, platí u tohoto páru dvojnásob. Dnes třiatřicetiletá Evie Smithová si vzala o jednatřicet let staršího Petera, se kterým má pětiletého syna Thomase. Ačkoliv si mnozí myslí, že Peter je Thomasův dědeček, manželé si z toho vrásky nedělají.

Australský manželský pár dělí věkový rozdíl 31 letVideo: Novinky/AP

 
Článek

Příběh Evie Smithové by leckdo mohl považovat za peprný. Angažovaná křesťanka si totiž vzala svého o jednatřicet let staršího partnera poté, co je seznámila Peterova ex-manželka, kde jinde než v kostele.

Ačkoliv pár z Queenslandu v Austrálii doprovázely od začátku udivené pohledy, oni sami si z uštěpačných poznámek ohledně jejich vztahu hlavu nedělají. Po pár měsících snažení se navíc zadařilo a Evie otěhotněla a dnes pár vychovává svého již pětiletého syna, kterého ale mnozí považují za Peterova vnuka.

Měří jen 86 centimetrů. I přes varování lékařů otěhotněla, porodila zdravé dítě

Zdraví

Není divu, vždyť otec Evie je jen o tři roky starší než Peter. „Často si lidé zaměňují mého manžela s mým otcem. Nedávno jsme spolu byli na pískovišti a nějaká maminka se mi svěřila, že je moc hezké pozorovat, jak si dědeček hraje se svým vnukem,” říká Evie pro agenturu AP.

„Jindy jsme byli na narozeninové oslavě Thomasova kamaráda a přítomná maminka mi začala říkat, jak je můj otec velmi milý a šarmantní. Přemýšlela jsem, kde na něho mohla natrefit, až mi došlo, že celou dobu mluví o Peterovi,” směje se Evie a dodává, že podobným příhodám se s manželem smějí. „Nebyli bychom spolu, kdyby nás takovéto věci urážely,” dodává Evie.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám