Hlavní obsah

Zahalte se do stylových podzimních svršků

Novinky, Linda Humlová

Ranní i večerní teploty klesají a než se nadějeme, trávu pokryjí první zbarvené listy. Vybavte se na podzim novým módním svrškem, který vás zahřeje a vydrží ve vaší skříni několik sezon. Letošní trendy navíc přejí jednoduchosti, eleganci a nadčasovosti.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Orsay

Článek

Nový kabát, sako nebo bunda jsou nákladné investice, které je potřeba důkladně zvážit. Důležitý je nejen střih a barva daného kousku, ale také samotný materiál.

Pokud můžete, vyhněte se umělým materiálům, které nedisponují silnými hřejivými účinky, naopak se spolehněte na ty přírodní, jako jsou například vlna či luxusní kašmír.

Co se týče střihu, módní jsou oversized modely, které ale vyniknou spíše na štíhlé a vysoké postavě. Univerzální jsou naopak kousky à la župan, tedy zavinovací střih s páskem, který každé postavě dodá na slušivé siluetě. Zvolit můžete variantu do pasu, po kolena či delší.

Foto: archiv firem

Zleva: Sako, H&M, 899 Kč. Sako s páskem, C&A, 998 Kč. Sako, H&M, 999 Kč. Košile, C&A, 998 Kč. Kabelka, Zign (prodává Zalando), 1440 Kč

Foto: archiv firem

Zleva: Kabát, H&M, 1999 Kč. Kabát, C&A, 1398 Kč. Kabát, Orsay, 2299 Kč. Bunda, C&A, 1398 Kč. Boty, Vasky, 2899 Kč

Ilustrační foto, Orsay

Jak vypadají nejpopulárnější šaty letošního léta

Styl

Barevné paletě vládnou klasicky neutrální tóny v čele s černou, béžovou a bílou. Trendy jsou ale také modely v červené či temně fialové barvě.

V případě, že vás jednobarevné kousky nudí, vsaďte na prudce elegantní kostkované modely či ty se vzorem kohoutí stopy.

Foto: archiv firem

Zleva: Kabát, Marks & Spencer, 2299 Kč. Kabát, H&M, 1299 Kč. Kabát, C&A, 2698 Kč. Trenčkot, H&M, 999 Kč. Bunda, Zoot, 769 Kč

Foto: archiv firem

Zleva: Parka, C&A, 998 Kč. Parka, Zoot, 819 Kč. Fialová, H&M, 999 Kč. Bunda, Max Mara Weekend (prodává Zalando), 14 000 Kč. Bunda, Mango, 1039 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Orsay

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám