Co Meghan a Harry tajili? Nové skutečnosti vyráží dech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Co Meghan a Harry tajili? Nové skutečnosti vyráží dech!

Meghan a Harry
Meghan a Harry (archiv)

S napětím očekávaná biografie Finding Freedom vyšla na světlo světa v srpnu. Od té doby mají všichni možnost nahlédnout pod pokličku života královského páru. A dozvědět se více o poměrech v britské monarchii. Ačkoliv Meghan (38) a Harry (36) od publikace dávají ruce pryč, čtení je to zajímavé!

Minimálně pět věcí, s nimiž přišel hned začerstva deník The Telegraph, nejspíš jejich fanoušky zasáhne s o něco větší intenzitou. Prvním z odvážných tvrzení biografie, kterou ale Meghan a Harry neautorizovali, je, že Harry měl být z Meghan natolik okouzlený, že si z něho William utahoval, že je jako v transu. Jenže jeho mladší bratr si prý byl novou láskou natolik jistý, že chtěl tehdy ještě americkou herečku okamžitě pojmout za manželku. Už po druhém rande.

Válka mezi bratry
Nikoliv Kate a Meghan – ve sporu měli být prý ve skutečnosti královští bratři. Jejich polovičky jen logicky stály na té či oné straně. Švagrové z toho důvodu údajně neměly mnoho příležitostí důvěrněji se poznat.

Kate a Meghan na Wimbledonu:

Link

Despekt ze strany služebnictva
Když se Harryho vyvolená přestěhovala do paláce, služebnictvo ji prý přezdívalo „Harryho tanečnice“. Zároveň si utahovalo z toho, kolik zavazadel si s sebou přivezla. Personál paláce se prý slušně zapotil, než je dotahal na kýžené místo.

Otec kontra syn?
S kým měl být mladší z princů na nože, byl dle tvrzení této publikace jeho otec Charles. Společně s Meghan se prý totiž museli přizpůsobovat programu druhého královského páru. Navíc byli vždy až za nimi, v pozadí. To si ale Harry nechtěl nechat líbit, proto se kvůli tomu neustále hádali, jak píše web Jeden Deň Plus.

Pokrytecká vévodkyně
Paláci zase vadila na Meghan jedna nevyvratitelná skutečnost. A sice že se neustále oháněla tím, jak nesnáší bulvár. Odsoudila svého otce za to, že mu poskytl dopis, jenž mu napsala. Přitom to ale byla ona, kdo se chovala úplně stejně a při natáčení seriálu Kravaťáci sama bulvár žádala, aby ji „náhodou“ vyfotil na ulici.

Link

Meghan o nátlaku v královské rodině: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.