Jirák po mrtvici a infarktu: První slova o návratu do života | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jirák po mrtvici a infarktu: První slova o návratu do života

Ota Jirák
Ota Jirák ( Foto TV Barrandov, Profimedia.cz, ara)

Nikdy jí nepřestane děkovat. Ota Jirák (71), otec Popelka ze seriálu Slunečná, měl namále. Loni prodělal najednou mrtvici, a ještě infarkt. „To, že chodím a mluvím, je zásluha mé ženy,“ přiznává herec vděčně.

První infarkt měl Jirák už ve čtyřiceti letech. Druhý přišel jen měsíc po loňských sedmdesátinách. A k tomu ještě mrtvice. Skončil v IKEM. Kulatiny jsou pro herce zřejmě hodně nebezpečné období. „Dostal jsem se z toho díky mé ženě Drahomíře. To, že mluvím celkem bez zadrhávání, je hlavně její zásluha. A že neříkám žádné hámotiny. Její rady spočínají hlavně v tom, co dělat nemám, čeho se vyvarovat,“ upřesňuje Jirák. Ví, co v ženě má, jsou spolu už přes čtyřicet let. Herec po prodělaných nemocech viditelně zhubl, ale cigaret se nevzdal. „Já ten první infarkt měl, když jsme se s kolegy vsadili, že rok nebudeme kouřit. Pozor, ne že přestaneme, ale že nebudeme. Tak kouřím dál,“ usmívá se.

Jak bydlí Ota Jirák? Štábu Můžu dál ukázal svou chalupu!

Video se připravuje ...

Hraje ducha

Zdravotní stav představitele otce Popelky zohlednil i scenárista René Decastelo (47). Napsal pro jeho postavu ve Slunečné, která se po smrti zjevuje jedné z dcer, velice šetřící roli, v níž jen stojí nebo sedí.

Herec Ota Jirák prodělal druhý infarkt! A psychopat Bejr rozzuřil diváky Prostřeno!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.