Premiéra komedie Bábovky: Gondíková si spletla manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Premiéra komedie Bábovky: Gondíková si spletla manžela!

Premiéra filmu Bábovky: Jiří Langmajer a manželka Adéla Gondíková
Premiéra filmu Bábovky: Jiří Langmajer a manželka Adéla Gondíková (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

V roli moderátorky se ocitla Adéla Gondíková (47) na slavnostní premiéře filmu Bábovky. Postupně představovala početnou delegaci, jejíž členové hovořili k divákům, a když došlo na Jiřího Langmajera (54), tak jaksi zapomněla, že jsou už přes rok manželé.

Možná za to může fakt, že si nezměnila své příjmení, nebo že si ještě nezvykla být vdanou paní. „Nemůžu opomenout svého partnera, né manžela, manžela, pojď nám něco říct,“ vyzvala Jiřího se smíchem. V tu chvíli se ozval hurónský smích i v publiku.

Žádná nuda

Langmajer jí to vrátil tím, že přiznal svoji filmovou nevěru, i když si Adéla myslela, že tam žádnou lechtivou scénu nemá. „Vlastně jo, já jsem tam s ní něco měl,“ dodal s ledovým klidem. Chvilku se ještě na pódiu pošťuchovali a nikoho tak nenechali na pochybách, že mají vtipnou domácnost.

Radka Třeštíková na premiéře Bábovek: Ten film si užít nedokážu

Video se připravuje ...

Zábava pokračuje

Před promítáním filmu Langmajer rozebíral na baru roli s Rosťou Novákem ml. (40), který hraje záletníka. „Když jsem si četl Bábovky, tak jsem si původně myslel, že budu hrát to, co Rosťa,“ posteskl si Jiří. Po slavnostní premiéře se všichni páternosterem přesunuli na střechu Lucerny, kde poctivě dodržovali pitný režim.

Kouba se žení

Všichni si o jejich svatbě mysleli, že je to jen nějaký vtip a dobře promyšlená reklama na pokračování komedie Copak je to za vojáka. Ale opak byl pravdou! A minulý rok v červenci si Langmajer s Gondíkovou řekli své »ano« před zraky tří set svatebčanů. Vojín Kouba se opravdu oženil.

Dáma i s batohem

Během slavnostního večera byla Adéla Gondíková za krásku v modrém na jehlových podpatcích. Při odchodu ovšem zvolila pohodlnější outfit, šaty vyměnila za kalhoty a s batohem na zádech opouštěla s úsměvem brány Lucerny.

Film podle bestselleru

Filmové Bábovky jsou natočené podle knižního bestselleru Radky Třeštíkové (39). V příběhu se prolínají osudy všech hrdinů, muži dostávají své partnerky do krajních situací a ty to řeší mnohdy nezvyklým způsobem. Některá setkání jim změní život. Divák si v nejedné postavě najde sám sebe. Ve filmu je humor, ironie, napětí, láska i vášeň.

Bábovky v kinech: Na co se můžete těšit?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.