Smutná slova Kvitové: Zůstane navždy sama?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Smutná slova Kvitové: Zůstane navždy sama?!

Obvázaná levačka.
Obvázaná levačka. (Foto Reuters, ara)

Díky tenisovým úspěchům ji zná celý svět. Petra Kvitová (30) však teď v upřímné zpovědi pro BBC prohlásila, že část jejího já si přeje být jen »běžnou lidskou bytostí«.

Na kontě má kromě jiného dva tituly z Wimbledonu (2011 a 2014) a během kariéry si nastřádala na prize money přes 750 milionů korun. Jenže známé pořekadlo »Za peníze si štěstí nekoupíš« se týká i Petry Kvitové. „My tenisté nemáme běžný život. Vše obětujeme samotné hře. Pořád cestujeme, trénujeme, hrajeme zápasy, najíme se a jdeme spát,“ popsala před startem French Open. »Kvitka« tvrdí, že bílý sport pořád miluje, jen ji moc nevyhovuje být ve světle reflektorů mimo kurt.

„Jsem neustále na veřejnosti, a to není snadné. Ale na druhou stranu mi ten tenis docela jde, takže to tak asi má být,“ krčí rameny. S čím se však Kvitová těžko vyrovnává, to jsou problémy při seznamování. A nejde jen o hledání životní lásky. „Těžko si nacházím i běžné kamarády, tedy alespoň ty opravdu upřímné. Mám vůbec hrozně málo času na to trávit ho s moji rodinou,“ mrzí Petru. Vykoupí tuhle samotu alespoň povedeným výsledkem na pařížském grandslamu, který startuje už o víkendu?

Zavřel má dohodu s otcem dívky, kterou srazil. A u Kvitové přespává rozvádějící se trenér

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
25. 9. 2020 • 09:19

To je častý problém úspěšných a bohatých lidí....logicky Frantu s Kolbenky by si nevzali, hledají ve svém levlu. Ten výrok běžné lidské bytosti je zcela jinde. Ano, věnovala se tvrdě svému sportu a také si jím vydělala mnoho peněz, ale nemá čas na pěstování vztahu a rodiny...to je daň.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.