Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Will Smith slaví 52. narozeniny: Jeho manželstvím letos otřásl pořádný skandál

Will Smith slaví 52. narozeniny: Jeho manželstvím letos otřásl pořádný skandál
Zdroj: archiv Willa Smitha, Jady Pinkett Smith a Augusta Alsiny, koláž: extra.cz
+ Dalších 7 fotografií
NAROZENINY
Populární americký herec, rapper a producent Will Smith v pátek oslaví své další narozeniny. Bude mu 52 let, i když by mu tento věk spousta jeho fanoušků a taky fanynek vůbec netipla. Není to však tak dlouho, co si prošel docela složitým obdobím. Média si totiž vzala na paškál jeho manželství s Jadou Pinkett Smith.

Will Smith a Jada Pinkett Smith se vzali už v roce 1997. Dlouho to vypadalo, že je jejich manželství naprosto idylické, ovšem ani oni se nevyhnuli krizi, o které dlouho nikdo nevěděl.

Will Smith o románku své ženy věděl

Jejich „tajemství“ odhalil až zpěvák August Alsina, jenž prozradil, že měl s Jadou poměr. Bylo to však už před několika lety a v době, kdy měl Smith se svou manželkou pauzu, takže si v podstatě každý mohl dělat, co chtěl.

Mluvčí americké herečky sice na začátku všechno popřel, Jada ale poté všechno přiznala ve své facebookové show Red Table Talk, ve které se posadila přímo proti Willovi.

Alsina měl v době, kdy se s Jadou zapletl, psychické problémy a ona tak byla ráda, že mu může pomoct. Nakonec se velmi sblížili a začali spolu randit, o čemž prý Smith věděl. „Bylo to bolestivé období, byla jsem úplně zlomená. V průběhu vztahu jsem si ale uvědomila, že štěstí najdu jenom sama v sobě. Chtěla jsem se jenom zase cítit dobře. Těšilo mě, že někomu pomáhám,“ prozradila.

Jadě ale během vztahu s Alsinou došlo, co ve Willovi má, a později se k sobě zase vrátili. Krizi, kterou mezi sebou měli, tak společně překonali a nyní tak tvoří spokojený pár. „Rozhodně bych řekla, že jsme udělali vše, co bylo v našich silách, abychom se od sebe dostali, jen abychom si uvědomili, že to není možné," vyjádřila se k dřívějšímu rozchodu se Smithem.

Trojnásobný otec Will Smith

Jada také přiznala, že ji celá aféra hodně změnila. „Během této cesty jsem se toho o sobě tolik dozvěděla. Dokázala jsem čelit spoustě emocionální nezralosti a emoční nejistotě,“ přiznala.

S Alsinou však několik posledních let vůbec nemluvila, takže ji hodně překvapilo, když celý příběh vytáhl v rozhovoru pro Complex s Angelou Yee se slovy: "Dal (Will Smith) mi své požehnání a já jsem se tomuto vztahu po celá léta svého života zcela věnoval. Opravdu, opravdu a opravdu, hluboce jsem ji miloval.“ Loni dokonce vydal píseň Nunya, kterou podle řady lidí věnoval právě své bývalé lásce.

Krize Smithe a jeho ženy už je ale minulostí, a tak spolu slavný pár v pátek oslaví hercovy 52. narozeniny. Společně také vychovávají dvě děti – syna Jadena Christophera Syre Smithe a dceru Willow Camille Reign Smith. Jednoho syna má přitom Smith i z předchozího manželství.

Will Smith jako The Fresh Prince

Smith je také několikanásobným držitelem ceny Grammy a jedním z nejlépe vydělávajících herců Hollywoodu. Během své herecké kariéry si střihl řadu slavných rolí a zářil ve filmech jako Muži v černém, Mizerové, Den nezávislosti, Já robot, Já legenda či Wild Wild West. Rodák z Filadelfie je také úspěšným rapperem, kde se proslavil pod pseudonymem The Fresh Prince. Ve své hudební kariéře dokázal prodat už více než dvacet milionů kusů alb.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy