Hlavní obsah

Prsní implantáty v hýždích a nekróza? I tak může skončit plastická operace, když chcete ušetřit

Novinky, lin

Sen, který skončil jako noční můra. I tak by šel popsat příběh třiadvacetileté Cherrise Massayové, která se vypravila do Turecka, aby podstoupila vysněnou operaci prsou a hýždí. Po probuzení z narkózy se ale nestačila divit. Zjistila, že jí hýždě zvětšili pomocí prsních implantátů a kvůli nepodařené augmentaci (zvětšení prsou) jí upadla bradavka.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Plastická operace Cherrise Massayové dopadla katastrofálněVideo: Caters News/Cherrise Massay, AP

 
Článek

Třiadvacetiletá Cherrise Massayová, matka dvou dětí, která žije v Salfordu v anglickém Manchesteru, se rozhodla podstoupit hned dvě plastické operace naráz. Pro účely svého zkrášlování si vybrala kliniku v Turecku, kterou jí doporučili čtyři její přátelé.

Kliniky estetické medicíny v Turecku jsou u Britů ve velké oblibě, jelikož jejich služby jsou často výrazně levnější než v Británii a místní lékaři jdou i do většího rizika, tudíž provádějí naráz i více operací najednou a jdou i do věcí, které by jinde odmítli.

Doporučená klinika navíc měla spoustu kladných referencí, proto Cherrise neváhala. Za operace utratila v přepočtu téměř 163 tisíc korun. Výsledky nebyly ale zdaleka takové, jaké si vysnila. Po osmihodinové operaci se probudila z narkózy a věděla, že je něco špatně.

„Po probuzení jsem se necítila vůbec dobře a věděla jsem, že něco je špatně. Prosila jsem sestřičky o pomoc, ale neuměly anglicky. Nedokázala jsem ani zvednout hlavu,“ říká Cherrise Massayová pro Daily Mail.

Měla problémy s krvácející bradavkou a následně rovněž zjistila, že místo standardních hýžďových implantátů jí lékaři voperovali prsní.

Plastická operace nosu způsobila Chorvatovi permanentní erekci

Koktejl

Při návratu do Británie navštívila lékaře, který byl jejím stavem zděšen. „Diagnostikovali mi bakteriální nekrózu. Musela jsem chodit každý druhý den na převazy,“ říká. Špatné implantáty ale zdaleka nebyly to nejhorší. Cherrise totiž začala odumírat bradavka, až nakonec úplně upadla.

„Hrozí mi riziko sepse a léčba je běh na dlouhou trať. Lituji toho, že jsem si nenechala svá kojením poničená prsa a snažila se ušetřit. Tamní nemocnice se mnou přestala můj případ řešit a zablokovali mě,“ říká Cherrise a nabádá ostatní, aby se podobným nápadům vyhnuli.

„Nic z toho bych nepřála ani svému největšímu nepříteli. Pokud chcete podstoupit plastickou operaci, raději si našetřete a svěřte se do rukou odborníků,“ dodává.

Reklama

Související témata:
Augmentace

Související články

Výběr článků

Načítám