Zuna maká pro boháče! Chajda na Maledivách jako firemní bonus? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zuna maká pro boháče! Chajda na Maledivách jako firemní bonus?

Moderátor Pavel Zuna
Moderátor Pavel Zuna (Kundrát, Hykl)

Někdejší televizní zprávař dnes pracuje pro investiční skupinu jednoho z českých miliardářů. A protože tento miliardář stojí za výstavbou luxusního resortu na Maledivách, je na bíledni otázka, zda od něho ex-moderátor nedostal třeba bydlení v Indickém oceánu coby firemní bonus.

„To je naprosto mimo moje možnosti. I kdyby mi třeba Jiří nabídl, že pobyt, jenž je sám o sobě strašně drahý, zaplatí, tak bychom na to neměli. Musíte se na Maledivy nějak dopravit, navíc na samotný atol se pak létá poměrně drahým hydroplánem. Taky tam musíte něco jíst, a pizzu za tři dolary tam opravdu neseženete," kroutí zamítavě hlavou Pavel Zuna (53) v magazínu Téma. 

Video se připravuje ...

„Párkrát jsem tam osobně byl, když to celé vznikalo. Původně si totiž Jiří Šmejc představoval, že se budu podílet i na marketingu tohoto resortu, ale nakonec z toho sešlo. Velaa je nádherná, ale když se podíváte, kolik je ve skutečnosti Čechů, pro něž by to bylo zajímavé a únosné, pak k velkému číslu nedospějete. Je to prostě drahé, a ještě k tomu daleko," dodal Zuna. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.