Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Tak šel čas se synem Lucie Bílé: Z Filipa Kratochvíla vyrostl charismatický muž

Tak šel čas se synem Lucie Bílé: Z Filipa Kratochvíla vyrostl charismatický muž
Zdroj: archiv /showpix.cz
+ Dalších 9 fotografií
galerie
Syn Lucie Bílé (54) a Petra Kratochvíla (69) Filip (25) už dávno není malý kluk, ale pořádný kus chlapa, který jistě nemá o děvčata nouzi. Filip se příliš na veřejnosti neukazuje a své soukromí si tají. Před pár dny ale udělal milou výjimku, když přišel podpořit svoji milovanou maminku Lucku na otevírání jejího divadla v centru Prahy.

Syn jedné z nejoblíbenějších českých zpěvaček Lucie Bílé (54) a producenta Petra Kratochvíla (69) Filip už dávno vyletěl z hnízda a postavil se na vlastní nohy.

Doby, kdy se držel máminy sukně, jsou dávno pryč a z Filipa vyrostl pohledný mužský,o kterého se musí dámy jistě přetahovat. Když už se ale syn Lucie Bílé ukáže na nějaké akci, tak vždy po boku mámy a nikdy ne přítelkyně.

Filip se ale v Česku moc nezdržuje. Před lety se vydal vlastní cestou a zakotvil ve Francii, kde také studoval. Kromě bohémské Francie pobýval také za velkou louží ve Spojených státech amerických, ale vzhledem k současné koronavirové krizi se vrátil zpátky do Česka.

Nejenom z toho důvodu si tak nenechal před pár dny utéct máminu otvíračku staronového divadla v Praze. Lucie Bílá je právem pyšná na svého jediného syna, který jí dělá jenom radost. Při pohledu na Filipa je jasné, že po mámě zdědil hlavně široký úsměv a krásné oči.

Do galerie se můžete podívat na to, jak šel s Filipem Kratochvílem čas.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy