Logo regionálního portálu regionivancicko.cz

Regionální zpravodajství

Projektový web Šlapanic získal v krajském finále první cenu

Jakub Mikšovský, Šlapanický zpravodaj
sobota 26.9.2020

Ilustrační foto
Autor: Šlapanický zpravodaj

Šlapanice uspěly s Projektovým webem města v krajském finále soutěže Zlatý erb. V kategorii Elektronické služby za něj získaly první místo. Umístění na nejvyšší příčce také znamená postup do celorepublikového finále, které se bude konat 18.-19. října v Hradci Králové.

Ceny vítězům 22. ročníku krajského kola soutěže Zlatý erb 2020 o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí byly předány v pátek 19. června při slavnostním ceremoniálu na Krajském úřadě Jihomoravského kraje. Společně s diplomy je soutěžícím předal člen Rady Jihomoravského kraje Radomír Pavlíček. Za Šlapanice ocenění převzaly starostka Michaela Trněná a Ivana Hrušková, která web navrhla a je jeho správcem.

S nápadem na projektový web města přišel Pavel Zmeškal, který se také podílel na jeho vzniku. Velké poděkování také patří všem, kteří web plní informacemi a starají se o to, aby byl aktuální.

Projektový web si klade za cíl seznámit občany s jednotlivými probíhajícími i dokončenými projekty, které město Šlapanice realizuje. Portál se snaží také o informování o projektech, které jsou realizovány jinými subjekty, nicméně informace v takových případech nemusí být zcela úplné a aktuální.

Projektový web si můžete prohlédnout na adrese projekty.slapanice.cz

 

Článek byl se souhlasem vydavatele převzat ze Šlapanického zpravodaje. Titulek je redakční.

TOP
RETEX a.s. nabízí práci na pozici Operátor logistiky (35 000 - 40 000 Kč/měs.) v obci Moravský Krumlov

Operátor logistiky (35 000 - 40 000 Kč/měs.)

RETEX a.s. Moravský Krumlov nabízí volné pracovní místo na plný úvazek (HPP). Vyžadován výuční list. ➤   Co vás na této pozici čeká? , Příjem a výdej materiálu, polotovarů, surovin, hotových výrobků, Práce v nepřetržitém…

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama