Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nejkrásnější holčička světa vyrostla: Z Thylane Blondeau je dnes tmavovlasá diva

Nejkrásnější holčička světa vyrostla: Z Thylane Blondeau je dnes tmavovlasá diva
Zdroj: archiv Thylane Blondeau
+ Dalších 13 fotografií
galerie
Je tomu už 13 let, co svět poprvé spatřil snímek tehdy teprve šestileté Thylane Blondeau (19). Té se okamžitě začalo říkat nejkrásnější holčička světa a zaujala i modelingové agentury, díky čemuž už jako dítě měla kariéru velmi dobře nastartovanou. Francouzská kráska dnes ale už není malou dívenkou, naopak je z ní dospělá žena, která se pyšní dokonalou postavou a díky svým přednostem vydělává majlant.

Thylane Blondeau, která je původem z Francie, je dcerou herečky Véroniky Loubry a bývalého fotbalisty Patricka Blondeaua. A ti přesně věděli, jak s její krásou naložit. Už jako malá se proto začala věnovat modelingu a byla dokonce prohlášena za nejkrásnější holčičku světa.

Fotila kampaně, chodila přehlídky a dostala se mezi dospělé modelky, tedy do světa, o kterém by se ostatním holčičkám ani nemohlo zdát. Nelibost v lidech pak vyvolala kampaň pro Vogue, v níž byla Thylane stylizována dospěle a lascivně.

Blondeau musela rychle dospět a jako malá holčička řešila věci, které přísluší spíše dospělým. V nízkém věku se navíc musela vyrovnávat i s kritikou veřejnosti, která mnohdy ostrými slovy nešetřila. Thylane to ale evidentně nikterak nepoznamenalo, v kariéře pokračuje a daří se jí skvěle.

Dospělá Thylane Blondeau

Letos Thylane Blondeau oslavila už 19. narozeniny a jako modelka je i nadále velmi úspěšná. Zastupuje ji jedna z nejprestižnějších agentur IMG Models, díky čemuž si ji pro přehlídky a focení vybírají i přední módní domy. Na to, jak se změnila, se podívejte v galerii.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy