Serie A - souhrn 2. kola

26.09.2020, 17:01, aktualizováno 28.09.2020, 22:41
Komentáře a souhrny
Juventus v novém ročníku poprvé ztratil, když na půdě AS Řím remizoval 2:2, přičemž dvakrát musel dotahovat. Naopak stoprocentní zůstává po dvou kolech Neapol, která Janovu nadělila potupných šest gólů. Šest bodů na kontě mají rovněž AC Milán a Hellas Verona. Inter Milán v přestřelce zdolal Fiorentinu a první body získalo také Lazio...

Bologna FC - Parma Calcio 4:1

28.09.2020 20:45

Góly: 16. Roberto Soriano, 30. Roberto Soriano, 56. Andreas Skov Olsen, 90. Rodrigo Palacio - 67. Hernani

Fotbalisté Boloni předvedli v pondělní dohrávce vynikající výkon a Parmu porazili vysoko 4:1. Pro tým Siniši Mihajloviće, který v úvodním kole nestačil na Milán, to jsou první tři body do tabulky. Naopak Parma si připisuje druhou porážku a bez zisku bodů je dokonce poslední. Hlavní hvězdou večera byl Roberto Soriano, autor dvou branek a jedné přihrávky.

Takhle by to šlo! Srbský trenér ve službách Rossoblu Siniša Mihajlović byl po zápase nadmíru spokojen. Jeho tým si s Parmou nedělal problémy a za přesvědčivou výhrou vykročil již v prvním poločase.

První obrovskou šanci přitom měla Parma. Brugman si velice dobře seběhl pro načechraný balón za obranu, ale úmysl přehlavičkovat brankáře už mu nevyšel. To vše ve 3. minutě zápasu. Na druhé straně se o dravý průnik pokusil Hickey, ale Laurini ho srazil k zemi a Parma měla štěstí, že se nepískal pokutový kop. Štěstí měla jen chvíli, protože po čtvrthodině hry už to stejně bylo 1:0. Po rohovém kopu hlavičkoval Roberto Soriano a přestože to nebylo na první pohled zřejmé, balón překročil brankovou čáru. O celé situaci hlavního arbitra informovaly hodinky. Vedoucí branka domácí pořádně nakopla a Roberto Soriano zvyšoval ve 30. minutě už na 2:0, když si s balónem u nohy seběhl ke středu a neomylně vypálil. Boloňa vyhrála první poločas s dvoubrankovým náskokem a pokud Parma chtěla zpátky do zápasu, potřebovala po změně stran přidat.

Boloňa ale žádné drama nepovolila a konec všem nadějím učinila krátce po změně stran třetím gólem. Andreas Skov Olsen dostal na hranici šestnáctky tolik prostoru, že levou kopačkou uklidil balón do sítě a zvýšil na 3:0. Parma ještě vykřesala malou naději Hernaniho brankou, při které selhala ofsajdová past domácích, ale vyloučení Iacoponiho jakékoliv naděje překazilo. Boloňa udeřila v zápase ještě jednou, na samotném konci v nastavení prostřelil Sepeho Rodrigo Palacio.

Více informací k zápasu

AS Řím - Juventus FC 2:2

27.09.2020 20:45

Góly: 31. Jordan Veretout (pen.), 45+1. Jordan Veretout - 44. Cristiano Ronaldo (pen.), 69. Cristiano Ronaldo

Juventus v duelu s AS Řím nezahrál úplně podle představ, ale i to mu stačilo k bodu. Římané totiž nedokázali proměnit své šance, což kádr jako Juventus prostě nepromíjí.

Zápasy mezi Juventusem a AS Řím jsou často ostře sledovanou událostí, při níž si ani jeden z obou táborů nic nedaruje. Zvlášť na prastarém Stadio Olimpico má tenhle duel obrovský náboj a i dnes se bylo na co těšit. Pirlem renovovaný Juventus v prvním kole jasně přesvědčil a ukázal nebojácnost, organizovanost i vysokou kvalitu. Římané na první kolo taky nezapomenou.

Základní jedenáctku trenér Fonseca kupodivu oznámil už při tiskové konferenci a do puntíku ji dodržel. Hlavní postavou jeho útoku byl Edin Džeko, který měl původně hrát právě v dresu Bianconeri. Vepředu se opíral o dvojici "seniorů", zatímco obrana se skládala ze tří mladíčků. Ale Giallorossi přeci jen doufali v překvapení. Koneckonců, právě dnes slavil čtyřiačtyřicáté narozeniny mýtus zvaný Totti.

V hledišti nechyběly persony jako Roberto Mancini nebo noví majitelé AS, otec a syn Friedkinové. Na trávník vyběhli taky dva debutanti. Do Turína se vrátil Álvaro Morata, který po dvou trénincích s týmem dostal důvěru trenéra Pirla, zatímco do obrany AS se postavil Marash Kumbulla.

Ten má na Juventus dobré vzpomínky a dnes si je chtěl ještě vylepšit. Pomoct mu k tomu mohl Henrik Mchitarjan, který se ve 13. minutě se štěstím dostal přes Bonucciho a pálil, jenže trefil nepochopitelně jen padajícího brankáře Juve.

Juventus se snažil udržet soupeře na jeho polovině a kontrolovat hru, což se mu místy dařilo. Především pravá strana, po níž se pohybovali Kulusevski s Danilem několikrát předvedla solidní veletoč. Obrana AS ale držela. Na větší šanci ale fanoušci čekali až do 31. minuty. Po rychlém přechodu AS do útoku se k odraženému míči dostal Jordan Veretout a trefil ruku Rabiota. Sudí neměl na výběr a pískal penaltu. K ní se postavil právě častý exekutor pokutových kopů a i když si polský brankář Staré dámy na míč sáhl, vytěsnit jej nedokázal.

První větší šanci Juventusu si pro sebe ukradl Ramsey, který se dostal na přední tyč a pokusil se zblízka hlavičkovat ostrý centr. Jenže v pádu zakončoval těsně vedle tyče. I Stará dáma se nakonec dočkala penalty a ani v tomhle případě nebylo co řešit. Lorenzo Pellegrini při obranném zákroku jasně zahrál rukou a Cristiano Ronaldo si mohl připsat další suverénní zásah.

Jenže to nebylo všechno. Giallorossi podnikli prakticky ihned po rozehrání protiútok, který táhl Henrik Mchitarjan. V přečíslení tří na jednoho snadno předal míč na střed vápna Jordanu Veretoutovi, který dokázal propálit brankáře Szczęsnyho - 2:1.

Druhý poločas už Římanům tak moc nevycházel. Edin Džeko, hlavní ofenzivní zbraň a snad jediný hráč s jistým místem v základu, pálil jednu šanci za druhou. Po rychlé akci AS dostal se štěstím míč a z obránců Juve udělal kužely. Jenže pak napálil jen tyč! Na opačné straně se po Moratově přihrávce dostal do zakončení Cristiano Ronaldo, jenže jeho dělovku brankář Mirante stačil ukrýt do rukavic.

Po hodině hry dostal za zákrok na Mchitarjana druhou žlutou kartu Rabiot a musel pod sprchy. O pár minut později se do další šance procpal Džeko, jenže vypadal, že je myšlenkami úplně jinde. Po skvělé nahrávce ze strany od Santona totiž pálil jen do středu. A Juventus trestal. Neproměňování šancí spolu se střídáním Bruna Perese přišlo AS draho.

Brazilský obránce totiž po pouhé minutě na hřišti neuhlídal Cristiana Ronalda, jehož ve vápně našel Danilo a portugalský fenomén hlavou skóroval! Římané hráli paradoxně lépe proti jedenácti, takže dělba bodů byla nevyhnutelná.

Více informací k zápasu

FC Crotone - AC Milán 0:2

27.09.2020 18:00

Góly: 45+2. Franck Kessié (pen.), 50. Brahim Díaz

AC Milán pokračuje v dobrých výsledcích a na půdě Crotone získal všechny body za vítězství 2:0. Milánští se museli opět obejít bez Zlatana Ibrahimoviće, kterého na hrotu útoku nahradil Ante Rebić. Branky však obstarali jiní, nejprve z pokutového kopu Franck Kessié a po něm i letní akvizice Brahim Díaz.

O favoritovi zápasu nebylo pochyb, AC Milán pod Stefanem Piolim šlape a potvrdit to měl i na půdě nováčka Crotone. V 9. minutě si připsal první velkou šanci Hakan Çalhanoğlu, když střelou k tyči protáhl gólmana Cordaze. AC sice bylo aktivnější, ale dlouho si nevědělo s obranou Crotone rady. Až na sklonku poločasu byl ve vápně faulován Ante Rebić a nařízený pokutový kop proměnil při absenci hlavní ofenzivní hvězdy Franck Kessié.

Rossoneri vyhráli první poločas 1:0 a hned na začátku druhého dějství skóre navýšili. Brahim Díaz si na malém vápně převzal balón a rovnou z otočky jej poslal do sítě. Hosté se druhou brankou definitivně uklidnili a kouč Pioli se nebál výrazněji sáhnout do sestavy a prostřídat. Po hodině hry tak na hrací plochu vyběhli Lorenzo Colombo nebo Sandro Tonali. Crotone mělo jen jednu větší příležitost, kterou však nedokázalo proměnit v gól. Ostrý centr na vzdálenější tyč vyboxoval Donnarumma a následný závar ve vápně milánští ustáli. V 88. minutě předvedl povedenou střelu Rade Krunić a Crotone zachránilo břevno. Milán si závěr nekomplikoval a náskok si bez problému pohlídal a po dvou ligových zápasech je stoprocentní.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Janov CFC 6:0

27.09.2020 18:00

Góly: 10. Hirving Lozano, 46. Piotr Zieliński, 57. Dries Mertens, 65. Hirving Lozano, 69. Eljif Elmas, 72. Matteo Politano

Serie A snažně uniká ze škatulky defenzivní ligy a dlouhodobě tomu pomáhá taky Neapol. Dnes znovu demonstrovala obrovskou ofenzivní sílu a bezradnému CFC Janov nasázela šest branek!

Janov v prvním kole odehrál fantastický zápas a hodlal na to navázat také v odloženém utkání s Neapolí. Ten byl podložen z důvodu včerejších testů hráčů na koronavir. Neapol ale rovněž zvládla vstup do sezony skvěle a dnes byla velkým favoritem. I proto, že trenér Gattuso nasadil hyperofenzivní útok. Do základní sestavy vedle sebe vměstnal Insigneho, Mertense, Lozana a rovněž Osimhena.

První minuty mu ukázaly, že tohle by mohla být ta správná cesta. A že se tolik útočníků vedle sebe rozhodně neztratí. Osimhen byl neustálou hrozbou a hýřil pohybem, Neapol se nastěhovala před vápno Grifů a odmítala udělat krok zpátky. Už v 10. minutě našel Dries Mertens Hirvinga Lozana a ten si z bezprostřední blízkosti před Marchettim nadvakrát poradil.

Následně si mladík Osimhen udělal místo před vápnem Janova a vypálil, jenže mířil těsně vedle tyče. Ani Janov se zpočátku utkání neztrácel a obrana Partenopei si rozhodně nemohla dovolit něco vypustit. Lerager se dostal ve vápně k odraženému míči a nebyl nikým atakován. Jenže podklouzl a míč prakticky netrefil. Neapol se ihned hnala do útoku, který po Osimhenově nahrávce zakončoval Lozano. Jeho rána ale prosvištěla těsně vedle.

Po třiadvaceti minutách se zranil Lorenzo Insigne a musel být střídán. Pokud si ale Janov myslel, že se mu v obraně ulehčí, velmi se mýlil. Osimhen se neustále nabízel spoluhráčům a také Mertens s nově příchozím Elmasem se dost snažili, aby defenziva Grifů nevyšla ze cviku.

Dokonale to demonstrovali ve 46. minutě. Piotr Zieliński se chopil míče za půlící čárou a nikdo ho od něj nedokázal oddělit. Doběhl s ním až k vápnu, nahrál doprava a dostal míč patičkou zpátky od Osimhena. Pak už mu jen zbývalo vybrat si, kam míč pošle - 2:0.

Neapol se v útoku pohybovala jistě a velmi jednoduše. Lozanův technický pokus brankář Marchetti ještě zlikvidoval, ale v 57. minutě už ani on nestačil. Zieliński zachytil rozehrávku obrany Janova, posunul míč na Mertense a ten ránou k tyči nedal Marchettimu šanci.

Tempo, s jakým Partenopei vtrhli do druhé půle, bylo doslova monstrózní. Velezkušený kanonýr Pandev nahrál špatně Mertensovi, který poděkoval a vrátil balon na Lozana. Pro něj už zakončení ani přes ztrátu stability nebylo problémem.

Gól s pořadovým číslem pět si připsal také střídající Eljif Elmas, Elseid Hysaj s míčem uběhl velký kus, naservíroval jej u vápna Elmasovi a ten v šestnáctce zachoval naprostý klid. Ladně obešel protihráče a přesně umístěnou střelou zvýšil na rozdíl pěti branek. A to pořád nebylo všechno. Janovská noční můra nebrala konce. Dvacet minut před závěrečným hvizdem totiž do zdecimované janovské obrany pronikl Matteo Politano a krásnou ranou na zadní tyč dokonal dílo zkázy.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Udinese Calcio 1:0

27.09.2020 15:00

Góly: 57. Andrea Favilli

Hellas zatím navazuje na loňskou sezonu a po dvou kolech má plný počet bodů. V neděli odpoledne porazil na svém stadionu Udinese nejtěsnějším rozdílem, když o všem rozhodl gól Andrey Favilliho.

"Zebry" se snažily zaskočit domácí celek aktivitou, ovšem první gólovku měl Hellas a to po dobré práci Antonína Baráka, který předložil balón Zaccagnimu a ten z dobré pozice těsně minul. Na delší dobu to byla jediná povedená akce, následně totiž tempo hry opadlo a oba celky hrály velmi staticky. Hra ožila až před koncem prvního poločasu, v jeho nastavení měl obrovskou šanci Rodrigo Becão, který se pověsil do vzduchu a jeho hlavičku brankář Silvestri vytěsnil alespoň nad břevno.

Jediný gól zápasu padl až po změně stran, kdy centr z pravé strany zásadně tečoval Faraoni až k nohám Andrey Favilliho, který poslal Hellas do vedení. V 67. minutě se "Zebry" dožadovaly odpískání pokutového kopu za ruku Lovata, ovšem sudí nechal hru pokračovat.

Udinese ale nebylo schopné vytvořit si souvislejší tlak a navíc se Hellas dobře bránil. Sedm minut před koncem se hostům naskytla velká šance na vyrovnání, jenomže Kevin Lasagna v ideální pozici těsně přestřelil. Hosty to muselo mrzet, protože žádnou další šanci už si nevytvořili a tím pádem se vrací z Verony s nepořízenou.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - US Sassuolo 1:4

27.09.2020 12:30

Góly: 30. Andrej Galabinov - 12. Filip Đuričić, 64. Domenico Berardi (pen.), 66. Gregoire Defrel, 76. Francesco Caputo

Fotbalisté Spezie Calcio mají za sebou premiéru v nejvyšší soutěži, která se jim výsledkově nevydařila. Domácí obdrželi od dobře hrajícího Sassuola čtyři góly, přičemž sami skórovali jen jednou. Historicky první branku v Serii A vstřelil za domácí Andrej Galabinov, když odpověděl na úvodní trefu soupeře. Až do konce utkání se pak prosazovali jen Neroverdi.

Pro Spezii to byl svátek jako hrom a je jen velká škoda, že na stadionu nemohli být přítomni diváci. Domácí vstoupili do utkání trochu nervózně a už ve 12. minutě je vyškolil první brankou Filip Djuričič. Za žáčka byl přitom bránící Sala, který obdržel jesličky a Djuričič pak střelou na zadní tyč poslal Sassuolo do vedení. O chvíli později vstřelili Neroverdi druhý gól, který naštěstí pro Spezii VAR neuznal. Na vině byl v ofsajdu stojící Caputo.

Sassuolo mělo více ze hry, ovšem ve 31. minutě neuhlídalo centr Ricciho a Andrej Galabinov hlavou srovnal na 1:1. Šlo o vůbec první branku klubu v italské nejvyšší soutěži. Závěr poločasu už zase patřil hostům a nejprve Caputo v dobrém náběhu trefil boční síť a po něm Locatelli z volného přímého kopu orazítkoval spojnici.

Hosté pokračovali v převaze i po změně stran a po ruce Saly se dožadovali pokutového kopu - marně. V 58. minutě pak Caputovi opět překazil gólovou radost pomezní rozhodčí. Sassuolo ale utahovalo šrouby a po hodiny hry dvěma slepenými góly odskočilo na rozdíl dvou branek. Po faulu Zoeta na Caputa už sudí pískal a Domenico Berardi s přehledem proměnil. Okamžik na to Caputo centroval a Grégoire Defrel z voleje zvyšoval na 3:1.

Spezia byla jako na kolotoči a favorit pochopitelně při chuti. Caputovi nebyl ve druhém poločase uznán ještě jeden gól, ale mrzet ho to nemuselo, protože sám se dočkal v 76. minutě, když mu sklepl balón Ferrari. Spezia se sympaticky ani za tohoto stavu nevzdávala a v závěru byla blízko korigující brance, ovšem nestalo se a utkání skončilo výhrou Sassuola 4:1.

Více informací k zápasu

Inter Milán - ACF Fiorentina 4:3

26.09.2020 20:45

Góly: 45+2. Lautaro Martínez, 52. Federico Ceccherini (vl.), 88. Romelu Lukaku, 89. Danilo D'Ambrosio - 3. Christian Kouamé, 57. Gaetano Castrovilli, 63. Federico Chiesa

Inter Milán vstoupil do nové sezony vítězstvím ve strhujícím duelu s Fiorentinou. Ofenzivně laděné utkání bavilo a k vidění bylo sedm branek a vítězství domácího celku 4:3. Inter přitom ještě tři minuty před koncem prohrával, než se mu podařilo vstřelit dvě slepené branky. Autorem vítězné trefy se stal krajní obránce Danilo D'Ambrosio.

Inter před týdnem nehrál a tak ho v prvním zápase čekala nepříjemná Fiorentina. Hosté byli povzbuzení úvodní výhrou nad Turínem a i ve městě módy cílili na tři body. Antonio Conte poslal do základní sestavy jen jednu letní posilu, zkušeného Aleksandra Kolarova.

Fiorentina vycenila zuby už ve třetí minutě, když si obrana Interu nepokryla centr na malé vápno a Giacomo Bonaventura před Handanovičem posunul balón na Kouamého, jemuž stačilo trefit zblízka odkrytou branku. Pro Inter to byl přirozeně velký šok, navíc Fiorentina dál zlobila. V 18. minutě nechybělo příliš, aby Kouamé vstřelil druhý gól, ovšem výtečně se vyznamenal brankář Handanović.

O dvě minuty později se Nerazzurri dožadovali penalty a sudí jí skutečně nařídil, vzápětí však vzal svůj verdikt zpátky - pád Lautara Martíneze shledal jako nezaviněný. Následně přišla další velká šance Violy, ale Milenković přestřelil. Inter měl co dočinění s kvalitním soupeřem a v prvním poločase měl problémy. Na jeho sklonku ale předvedl pohotové zakončení Lautaro Martínez, poté co si převzal balón a perfektně umístěnou ranou srovnal na 1:1.

Antonio Conte ale nemohl být spokojen, Inter evidentně nehrál svojí hru a Fiorentina toho mohla využít více. V 52. minutě pak Lautaro opět předvedl velkou kvalitu a po jeho střele si srazil balón do vlastní sítě Federico Ceccherini. Vedení Interu vydrželo sotva pět minut. Gaetano Castrovilli dostal v náběhu balón a ke vzdálenější tyči vyrovnal.

Ofenzivně laděné utkání se na čtyřech brankách nezastavilo a Fiorentina opět trestala chyby domácích. V 63. minutě dostal vynikající přihrávku do běhu od Ribéryho Federico Chiesa a byť mu koncovka nevyšla podle představ, procedil kulatý nesmysl za Handanovičova záda.

Inter prohrával a potřeboval zabrat. Po Perišičově přihrávce byl blízko Romelu Lukaku a to hned dvakrát. Ve druhém případě ho vychytal Dragowski. Brankář Violy si připsal ještě jeden těžký zákrok po střele Barelly. Milánští stupňovali svůj tlak a ve strhujícím závěru dokonali neuvěřitelný obrat. V 87. minutě nejprve střídající Hakimi našel Lukakua a ten z hraniční pozice srovnal na 3:3. Mnohem větší šok pro Fiorentinu teprve přišel a minutu před koncem dokonal obrat na zadní tyči hlavičkující Danilo D'Ambrosio. Úchvatná podívaná tím byla u konce, Inter přestřílel Fiorentinu 4:3 a novou sezonu načal vítězně.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - SS Lazio 0:2

26.09.2020 18:00

Góly: 4. Manuel Lazzari, 74. Ciro Immobile

Římské Lazio naplnilo předzápasové předpoklady a ze Sardinie jede coby vítěz. Tři body mu svými góly zajistili Lazzari a Immobile, zatímco Cagliari zejména v první půli neukázalo prakticky nic.

Lazio se v premiérovém startu v novém ročníku chtělo ukázat a trenér Simone Inzaghi k tomu vybral hráče jako Immobile, Correa, Acerbi nebo Alberto s Milinkovićem-Savićem. Domácí trenér Di Francesco vsadil na mladíčka Sottila a opory jako Pedro, Simeone, Rog nebo Nández. Přesto pro domácí začalo utkání tím nejhorším možným způsobem - velmi rychlou inkasovanou brankou.

Lazio začalo od prvních minut aktivně napadat svého soka a to se mu vyplatilo už ve 4. minutě. Dva krajní bekové, Adam Marušić a Manuel Lazzari, zcela vyšachovali obranu sardinského celku. Marušić obešel dva protihráče a nahrál před bránu na zadní tyč, kde se objevil úplně volný Manuel Lazzari. Někdejší hráč Spalu měl před sebou jednoduchý úkon a zvládl ho.

Lazio o několik momentů později zahrávalo rohový kop a Luis Alberto jej šikovně posadil na hlavu vysokého Srba Milinkoviće-Saviće. Jeho hlavička ale skončila těsně nad břevnem. Cagliari se v podstatě vůbec nedostávalo k nějaké ofenzivní akci, zato Lazio jich mělo v zásobě několik. Z pravé strany se pokusil nacentrovat do vápna Lazzari, který na středu našel Immobileho. Nejlepší kanonýr minulé sezony zastříhal nohama, leč jeho nůžky poslaly míč nad Cragnovu branku.

Cagliari se pokoušelo o průniky po stranách a zejména kmenový hráč Fiorentiny Sottil dělal obraně Biancocelesti pořádné problémy. Finální nahrávka mu ale nevyšla ani jednou. Po půlhodině hry se Ciro Immobile po dlouhém nákopu dopředu dostal ve vápně úplně sám k zakončení. Brankář Alessio Cragno se ale blýskl parádním zákrokem.

První větší šanci Cagliari jsme viděli vlastně až na samém konci první půle a měla ji na starosti desítka - Brazilec Pedro. Z přímého volného kopu ale vypálil jen metr nad bránu. Celkově Di Francescovi svěřenci vystřelili na bránu za první půli jen jednou. Mnohem lépe však vešli do druhé půle.

Útočný klenot domácích Pedro měl na starosti rychlou akci, kterou dokonce zakončil tvrdou ranou. Brankář Strakosha nicméně míč vyrazil před sebe, kde stál Giovanni Simeone. Toho by táta asi dost seřval, kdyby viděl jeho zakončení. Mladý útočník totiž netrefil prázdnou bránu!

Tempo utkání se po poločasové přestávce příjemně zrychlilo, leč Římané bránili velmi pozorně. Po centru od beka Lykogiannise se ve vápně natahovali Nández a Simeone, jenže nakonec nedosáhl ani jeden z nich. A Lazio trestalo. Rychlý brejk táhl po straně Marušić, který se zbavil soupeřů před sebou a naservíroval míč Cirovi Immobilemu. Pro něj už zakončení volejem nebylo problémem - 2:0. Na nějaký zvrat už Cagliari nemělo čas ani sílu.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Benevento Calcio 2:3

26.09.2020 18:00

Góly: 8. Fabio Quagliarella, 18. Omar Colley - 33. Luca Caldirola, 72. Luca Caldirola, 88. Gaetano Letizia

Tak na tenhle vstup do sezony budou v Beneventu hodně dlouho vzpomínat. Domácí Sampdoria sice dvakrát vedla, ale nakonec se s body loučí. Hrdinou nováčka se stal dvougólový obránce Luca Caldirola.

Nováček z Beneventa jel do Janova s touhou uspět a získat tři body, i když věděl, že Doria bude opravdu hodně těžký soupeř. Domácí navíc dostali impuls z mercata v podobě zkušeného Antonia Candrevy, který se ocitl rovnou v základní sestavě. A jeho účast rozhodně byla znát. Pokud jste viděli oznamovací spot, který Doria natočila k jeho přivítání, pak asi souhlasíte, že svou roli dodržoval. Servírovat míče na Quagliarellu mu opravdu šlo.

Přesto si asistenci na první branku připsal někdo jiný. Brankář Montipò totiž v osmé minutě vyrobil obrovskou hrubku, když si zpracoval míč a poslal jej jen na číhajícího Bonazzoliho. Mladík s devítkou na dresu oslovil kapitána Quagliarellu, který už si před prázdnou bránou poradil. Hostující brankář sice suverénně reklamoval ofsajd, ale hvizd se neozval.

O pár minut později sice televizní záběry ukázaly, že se pravděpodobně jednalo o ofsajd, jenže po uplynutí takové doby už nebylo možné vzít verdikt zpátky. Sampdoria si tedy pro jistotu pojistila vedení regulérním způsobem. Deset minut po první brance Candreva po straně nacentroval přes Caldirolu před bránu. Tam se do vzduchu snadno vznesl Omar Colley a přesně zavěsil - 2:0.

O něco podobného se na opačné straně pokoušel Dabo, jenže narazil na parádního Audera. Stejný hráč se dostal dokonce dvakrát do zakončení po půl hodině hry, jenže v obou případech jej znovu zastavil bravurní Audero. Z konfrontace těchto dvou hráčů se začal stávat nesmiřitelný duel, který o minutu později už Dabovi konečně vyšel. Roh rozehraný na krátko obrana Dorie odvrátila jen k Dabovi, který už tentokrát míč poslal nekompromisně do sítě.

Druhou půli začalo Benevento aktivně a Roberto Insigne vystihl krátkou malou domů Colleyho včas. Jeho rána ale mířila těsně vedle. Dlouhou dobu se Beneventu nedařilo ukotvit se u vápna soupeře, ale v 72. minutě už konečně ano. Rohový kop se snášel do vápna, kde Ekdal s Tonellim nezasáhli včas a Luca Caldirola nekompromisně prodloužil míč do sítě.

Sampdoria vrhla všechny své síly do útoku a šest minut před koncem trefil Manolo Gabbiadini hlavou tyč! O minutu později zase Jakub Jankto po přečíslení dával do prázdné, jen aby sudí pro ofsajd gól zrušil. A pak to přišlo. V 88. minutě totiž hostující nováček dokonal velký obrat! Brankář Montipò rychle odkopl a po centru ze strany do vápna Dorie mohl zakončovat střídající Sau. Místo toho ale míč stáhl a naservíroval jej Gaetanovi Letiziovi, který tvrdou ranou z první propálil vše před sebou!

Více informací k zápasu

Turín FC - Atalanta Bergamo 2:4

26.09.2020 15:00

Góly: 11. Andrea Belotti, 43. Andrea Belotti - 13. Alejandro Gómez, 21. Luis Muriel, 42. Hans Hateboer, 54. Marten de Roon

Atalanta vykročila do nového kola tím nejlepším možným způsobem. Přesvědčivou výhrou nad domácím Turínem, kterou opět řídil kapitán Gómez. Turínu nepomohly ani dva zásahy Belottiho.

Gasperini začal na lavičce Atalanty už pátou sezonu a zatím si rozhodně nemůže stěžovat, protože se svou srdeční záležitostí sbírá jeden úspěch za druhým. Marco Giampaolo v roli nového lodivoda Turína naopak začal první sezonu a dnes se rozhodl věnovat premiérový start několika novým nákupům. Obráncům Murruovi s Vojvodou, od nichž si slibuje velké věci.

Bylo ale jisté, že proti tak potentnímu soupeři to bude právě obrana mít hodně těžké. Gasperini naopak dal šanci mladému chorvatskému stoperovi Šutalovi. Hned na začátku ale možná na chvíli litoval, že se k tomuhle kroku rozhodl, protože Simone Zaza vybojoval míč právě díky nedůslednosti Šutala a upaloval s ním na bránu Sportiella. Toho dokonce krásnou ranou překonal, jenže za hostujícího brankáře zasáhlo břevno!

A to nebylo všechno. Obrana La Dea si dnes opravdu nevybrala svůj den a v 11. minutě na to doplatila. Tomas Rincón totiž brilantním pasem mezi obránce našel Andreu Belottiho, jehož hosté asi chtěli vystavit do ofsajdu. Pochopitelně se to ale nepovedlo a Belotti se křížnou střelou na zadní tyč prosadil!

Pokud první desetiminutovka vypadala trochu utahaně, tak další minuty na to daly rychle zapomenout. Po dvou minutách se totiž otevřela obrana také na domácí straně, čehož využil Alejandro Gómez. Hostující kapitán dnes oslavil jubilejní dvoustý start v Serii A a oslavil ho parádně. Krásnou ranou z pětadvaceti metrů překonal brankáře Sirigua a připočetl si prvoligový gól číslo 63!

Další branka Luise Muriela na zadní tyči nemohla platit pro ofsajd Robina Gosense, následně Duván Zapata hlavičkoval v záklonu Gosensův pas nad bránu. Obrana Turína ale hořela a ve 21. minutě už jí nebylo pomoci. Dlouhý pas za obranu vymyslel kapitán Gómez, našel nabíhajícího Muriela a ten z úhlu už dokázal Sirigua propálit!

Delší dobu jsme na další akci čekali. Ve 42. minutě se opět zrodila v hlavě kapitána Gómeze. Ten naprosto luxusním pasem u vápna našel na zadní tyči nabíhajícího orbánce Hanse Hateboera, který už z voleje mířil přesně. Každopádně domácí se nevzdali a o pouhou minutu později snížili. Po dalším centru ze stran Zaza sice balon netrefil, ale hned za ním stál připravený Belotti, kterým hlavou trkl do míče a nemýlil se.

Hráči Turína měli chvíli na oddech vlastně jen v šatně, protože i po změně stran se dostávali prakticky neustále pod tlak. V 54. minutě sice Gómez nejprve oslovil Hateboera a ten minul, ale Atalanta míč udržela. Luis Muriel se dostal do vápna a v něm na druhý pokus našel nabíhajícího Martena De Roona, který míč snadno poslal za Siriguova záda.

A Atalanta do svého soupeře dál bušila. Na hranici pokutového území se do míče opřel hostující Gómez, který tvrdou dělovkou trefil protihráče. Ke konci už se zápas jen dohrával bez toho, že by se jeden z týmů někam hrnul.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol22008:06
2.AC Milán22004:06
 Hellas Verona22004:06
4.US Sassuolo21105:24
 Juventus FC21105:24
6.Atalanta Bergamo11004:23
7.SS Lazio11002:03
8.Bologna FC21014:33
 Inter Milán11004:33
10.Benevento Calcio11003:23
11.ACF Fiorentina21014:43
12.Janov CFC21014:73
13.Cagliari Calcio20111:31
14.AS Řím20112:51
15.Udinese Calcio10010:10
16.Turín FC20022:50
17.Spezia Calcio10011:40
18.UC Sampdoria20022:60
19.FC Crotone20021:60
 Parma Calcio20021:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (216)

Přidat komentář
10

Sampdoria

Reagovat
Pospovič

to byla dobrá hrůza

Reagovat
Seydou Doumbia

Většina věcí se mění, ale výsledky Atalanty moc ne

Reagovat
Largo

Smekám, Pippo, to je snová premiéra.

Reagovat
Zark

Benevento dobří gol difensoři, a já letiziu vytáhnu z fanty

Reagovat
Recoba Inter

Caldi

Reagovat
Zark

?

Reagovat
Recoba Inter

!

Reagovat
Zark

co zas otravuješ mimoni

Reagovat
Recoba Inter

a ty zas otravuješ

Reagovat
Zark

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Predtým, než sa fanta na fantasyseriea.com rozdrbala a hrala sa v normálnom móde, mal som Caldirolu v pôvodnom tíme. S nováčikov som tam mal ešte brankára Montipa a Simy s Golemičom z Crotone. Potom sa to tam nejako čudne rozsralo a je jasné, že si človek nenechá v tíme Simyho či Golemiča a logicky prekope celý mančaft, keď sa mu za 4,5 mega núkajú playeri ako Immobile, Lukaku, D. Zapata, Gosens, Papu Gómez a spol.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Zark

tak ta fanta je marná, ja hraju s italama

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne sa to tam rozmrdalo už po prvom kole. Nedajú sa hrať ani ligy, s cenami hráčov sa dejú zvláštne veci, už som nad tou fantou zlomil palicu. Keby som to vedel, hral by som tiež radšej tú taliansku.

Reagovat
Zark

Kouame

Reagovat
danko10

Vlahović je pekný klaun.

Reagovat
cresposuper

Pripomenulo mi to zapas so Sienou pod Mourinhom. Vykon hrozny, ale nejak sme to tam dotlacili. Konecne mame silne striedania, to moze byt este klucove.

Reagovat
Recoba Inter

Otázka zda-li by nebylo lepší spíš ty hráče co střídali mít příště v základní sestavě snad s vyjímkou Nainggolana a Alexise - ten je jako střídač vynikající.

Reagovat
Inter Fan

Po super krátkej dobe tu máme znovu sezónu. Prvý zápas hneď ukázal že prestupové obdobie sme absolútne nezvládli. Stopérska pozícia je zraniteľná a v rovnakom zložení ako dnes jednoducho hrať nemôžeme ak chceme vyhrať titul. Dúfam že vedenie si uvedomí že z predaja Škriniara nezafinancuje Kanteho a bude musieť kúpiť stopéra. Prvé dva góly padajú na vrub stopérov, prvý Kolarov sám na 2 útočníkov. Druhý nezmyselné ustupovanie Riberymu od polovice ihriska. Tretí gól Perišičov kedy sa nevrátil s Chiesom. Šancí sme si vypracovali dosť ale premenit sme ich nevedeli. Útok sme cez prestupák tiež neporiešili pretože pri našej taktike bude Lukaku odkázaný odohrat 50 zápasov lebo za neho náhradu nemáme, Sanchéz za neho náhrada nieje. Po dnešom zápase za Perisiča nedostane ani tých ponúkaných 12 mega. Katastrofa. Zase mi bude nahovno z neho celú sezónu. Hakimi musí byť základ! Jedno som si istý, Conte nebude tolerovať 3 góly doma. 3 body sú to je dôležité. Forza Inter.

Reagovat
Bayern +

S obranou súhlasím, bez De Vrija ste vzadu katastrofalni. Ale celkovo tu skladbu Conteho nechápem. 7 hráčov na stred, 5 hráčov na lavu stranu a JEDEN top top CB v kádri, ktorý včera nemohol hrat a bola to kalamita.

Kolarov u Conteho tiež skôr LWB než LCB, Perisic bohužiaľ v 3-5-2 uplatnenie nenájde a ak áno, tak ako striedajúci za Lautara, ale určite nie wing-back, na druhu stranu bola by škoda ho odpisovať, u nás sa rozohral výborne.

Reagovat
Setwo

Škriniar je už úplne odpísaný? odišiel Godin, de Vrij bol vykartovaný, traja stopéri a medzi nimi nehrá?... by mal radšej niekam inam prestúpiť, keď ho Conte nechce nech ide o dom ďalej kde si zahrá

Reagovat
Setwo

"Slovenský obránce Milan Škriniar prý neopustí do konce tohoto přestupního termínu Inter Milán. Podle jednoho z ředitelů Nerazzurri Piera Ausilia není Škriniar na prodej." mindgames alebo im tam v Milane drbe na hlavicky?

Reagovat
CubONE

Alebo su v strede rokovani so Spurs, tak ho nechceli stavat.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte konečně zjistil, že Skriniar je kopyto

Reagovat
Inter Fan

:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

měl by na Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ano, možná i základ vedle Celustky, než se uzdraví Hancko. Pak by byl stoper č. 3. Oproti Interu by si polepšil v žebříčku stoperu v klubu

Reagovat
#33CCCC

As Rim prehral posledny zapas kontumacne? Vie dat niekto blizsie info?

Reagovat
Inter Fan

Diawara hral a bol na nominacke do 23 rokov.

Reagovat
#33CCCC

Aha, zaujimave spravit na takejto urovni podobnu chybu.

Reagovat
Largo

Ne, byl na soupisce do 22 let, ackoli mel uz 23. Vedeni ligy na to vedeni AS upozornilo, ale to nereagovalo.

Reagovat
Morgue

Reagovat
Nuno čomes

Snad zůstane Sensi delší dobu zdravý. Je úplně jinde než Eriksen Nevadila by mi záloha Barella, Radja - Sensi.

Reagovat
Bayern +

Skvelý zápas, už dávno ma Serie A tak nezaujala ako včerajší Inter.

Reagovat
Largo

Skvelej byl i zapas Atalanty a taky to drama v Janove s Beneventem.

Reagovat
oli9

Benevento omluvám se jim...čeka jsem jejich výhru tak ve 20. kole

Reagovat
smazaný uživatel

Včerajší zápas lepšie dopadnúť ani nemohol. Dostali sme 3 góly a snáď vedenie vrátane Conteho zistili, že obrana DAmbrosio, Bastoni, Kolarov nemôže proti lepším súperom fungovať. Možno proti súperom ako Crotone áno, ale nie proti súperom ako Fiorentina a lepším. Takže tento experiment s dvoma krajnými obrancami v trojčlennej obrane sa snáď opakovať už nebude!

Do Cagliari sme poslali Godína, teraz rokujeme o predaji Škriniara a k tomu sa pred pár dňami písalo o odchode Žabky do Janova. To akože skoro všetkých stopérov sa chceme zbaviť? A ak by sa nám Škriniar podaril predať za 40 mil. eur, tak náhrada bude tiež niečo stáť. Problém je ten, že za Perišiča, Dalberta, Nainggolana, Maria, Brozoviča nikto nechce platiť Podľa včerajšieho výkonu by sa Perišič oplatil kľudne predať aj vo výpredaji pred koncom prestupového obdobia za 5 mil. eur, pretože na jeho plat ide takmer 9 mil. eur za sezónu. Takže celkovo by sme získali/ušetrili približne 14 mil. eur. U Dalberta, Nainggolana a Maria tiež budeme radi, ak nám niekto dá 5 mil. eur. Pri predaji týchto hráčov nemám žiadne veľké oči, hlavne v prípade súčasnej ekonomickej situácie - korony.

Najlepšou posilou do zálohy bude jednoznačne zdravý Sensi. A nechať na lavičke Hakimiho za 40 mil. eur? To fakt pre Conteho má význam asi kupovať len starších hráčov ako Kolarov, či Young. Každopádne 25-minútový debut (nastúpil v 65.minúte) Hakimiho dopadol hneď jeho prvou asistenciou, takže pevne verím, že Conteho presvedčí a bude pravidelne hrávať. Veď počas prípravných zápasov sa mu darilo a zaznamenal tiež viacero asistencií.

Reagovat
Ed_Hazard

Hakimi Nepochopim jeho predaj, mal sa pobit o zaklad s Carvajalom.

Reagovat
cubazi

Nepochopim že neskončil niekde v PL. V City napriklad. Fakt nechapem. Potencial. Vysledky. Vykon. V hlave poriadku...nerozumiem. Nič proti Interu.

Reagovat
pistacik11

Ste sa naťahovali s Bayernom o 2mil za Perisica, nakoniec budete radi, ak dostanete polovicu toho, čo núkal Bayern, to je obchod

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitý jsou tři body!

Reagovat
QooBo

Sassuolo má fakt neskutočnú smolu s VARom

Caputovi zrušili 3 góly

Reagovat
BaggioRoberto

Caputovi neuznali 3 góly pro ofsajd. To je ten Caputo z filmů o komisaři Rizzovi s Budem Spencerem ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný humor

Reagovat
Morgue

Jako 2:0 dobrý, ale já jsem u toho dneska usínal... Bylo to takové o ničem. Zahrály si nové posily, ale řekl bych, že byli všichni neviditelní. Snad jen Kessie se mi líbil. Fascinuje mě jak ten kluk dokáže vybojovat balóny a taky je udržet.

Reagovat
BaggioRoberto

Tak odpočívaj na silnější soupeře. Nuda proti slabším týmum v lize je v pohodě, horší bylo, když jsme v takových zápasech trnuli jestli vůbec vyhrajem a ještě to třeba nedopadlo. Na začátku sezonybjsou důležité hlavně body, kvalita hry přijde časem.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Morgue

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Eldarion

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Pharrell

Reagovat
uff

Reagovat
Morgue

Měl si na mysli třeba zápasy jako teď v evropské lize?? Kdy jsem si málem vyškubal vlasy nad naším výkonem a pak jsem myslel, že penalty jsou posel z pekla??? Takhle moc na dřen se naši hráči šetří? Protože po pravdě řečeno, kdyby tam byl Zlatan, tak je všechny vyliská. Ještě mi tam chyběl Montolivo....

Reagovat
BaggioRoberto

No to jsrm zrovns nemyslel. Já to neměl moc čas sledovat, práce, ale prodloužení jsrm viděl od 2. do 119. minuty, takže kromě gólů. A hráli jsme strašně, absolutně bez pohybu, alibisticky. No nevěřil jsem, to že jsme nakonec postoupili je pro mě neskutečně příjemný překvapení. Takže teď už to bude jenom lepší.

Reagovat
DieryVonry

Tak to dopadá, když se Geraro rozohní víc, než tamní sopka Vesův.

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Tomanatura

Neapol vletela do noveho rocniku vyborne, zase z nich jde strach. Snad byla lonska sezona jen vyjimka, liga potrebuje co nejsilnejsi spicku ligy.

Reagovat
BaggioRoberto

Osimhen bude skvělá posila.

Reagovat
LesyJePan

On sa tam moc dlho nezdrží.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Melchior

Po průběhu zápasu poměrně zasloužená dělba bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo neskutečný dělník!

Reagovat
Zark

robíte spolu?

Reagovat
Maritazzi

Džeko herně skvělej a pak dvakrát spálí takovou šanci, tam už bylo jasný, že nás to bude mrzet. Pedro je výbornej příchod, klidně bych řekl, že náš nejlepší hráč. Juve v jedenácti dost naivní výkon, Fonseca pak po vyloučení totální selhání, nechápu, jakým způsobem jsme se vyřadili ze hry a jakým způsobem nestřídal.

Reagovat
Largo

Hlavne to oslabeni, to byl des a Fonsecova reakce zadna.

Reagovat
10

Ta červená vás úplně vypla, nevím, jestli to bylo u vás v hlavě, nebo to naopak tak nakoplo Juve, který od tý doby hrálo až neuvěřitelně, to se v deseti moc nevidí (myslím spíš ta odvaha útočit v tolika lidech a obecně hrát tak na riziko, aniž byste něco měli).

Reagovat
Maritazzi

Oboje, u nás klasickej mentální breakdown, kterej kromě červený způsobily ty šance Džeka a pak se všichni začali bát, u vás dobrý střídání, tým viděl, že díky Ronaldovi může uspět i v zápase, kterej se pro vás vyvíjel nejhůř.

U nás v tomhle chybí nějakej leader, nejblíž tomu má asi Veretout a určitě se nedá čekat, že by někdo přišel. My jsme obecně naprosto schizofrenní tým. Bez ds jsme konečně udrželi většinu týmu, nevypadá to na papíře zle (ani teda v reálu), ale situace na pravym beku nebo to nevykoupení Smallinga jsou naprosto nepochopitelný věci. Do toho všeho klasickej římskej mediální tlak na Fonsecu.. bude to vtipná sezona.

Reagovat
10

Zrovna letos mi ta kritika přijde dost nelogická, psal jsem to už nahoře Largovi, kterej tady mluví o nějakým rozkladu, to mi přijde úplně mimo. Ten tým je poskládanej dobře, akorát jste si klasicky po římsku na určitých postech vytvořili problém, primárně na tom RWB, kde by to Florenzimu sedělo parádně, v PSG hraje skvěle.

Ale mercato je otevřený ještě nějakých 10 dnů, vůbec bych se třeba nedivil De Scigliovi, před kterým je i Frabotta z béčka a pořád tak nějak doufám, že ještě jeden bek do Juve přijde.

Reagovat
Maritazzi

Z velký části souhlasím, myslím, že po dlouhé době můžeme využít toho, že tým zůstal pohromadě a kvalita přinejmenším v základu je. Pokud budu brát, že přijde stoper, Mayoral, tak RWB je poslední věc, kde by to chtělo doplnit (v našich podmínkách).

Odstřelení Florenziho je ale velkej Fonsecův fail, kterej se mu teď v očích veřejnosti bude vracet s Džekem, s nestřídáním a s těma spekulacema o Allegrim nebo Rangnickovi - přitom za mě to rozjel docela v pohodě, ukázal, že se dokáže dobře přizpůsobit jiný soutěži a s tim kádrem pracuje podle mě dobře.

Reagovat
Lech

Jj melo vic ze hry, no my jsme celkem kontrolovali a mohli nekolikrat trestat. Delba bodu zaslouzene, no kdo by mel byt za bod vdecnejsi, tak jednoznacne jj.

Mkhitarjan jak na houpacce, udela asistenci, cervenou vybojuje, ale tech ztrat mel dneska fakt moc. Veretout nejlepsi, Dzeko nejzbytecnejsi utocnik a kapitan. Minulou sezonu nic nepredvedl a jeste si otvira hubu na trenera. Fakt nevim co na nem vsichni vidi, mit hru postavenou jinak nez na vecne nakopavani na nej (on uz i ty prihravky vzduchem z 90% jen podbiha), byli bychom nebezpecnejsi

Reagovat
DelPiero137

Obrana dnes tragicka, kazdu chvilu som trnul co vivedu s esom (Bonuccim) na cele. McKennie slabota, rovnako Cuadrado (viac presnych prihravo superovi, co to tam predviedol cez kriznu prihravku pred vlastnou 16-kou v druhom polcase?! ). Myslim ze Arthur sa bude Pirlovi pacit.

Reagovat
Tommy$

Cuadrado je ostřesnej, jediné co ho občas zachraňuje je jeho rychlost.

Reagovat
Pipo123

Andreas Pereira je na cestě do Lazia Řím. Jednání začala před několika týdny a momentálně jsou u konce. Do Říma příjde na roční hostování s opcí pro odkup za 27 miliónů euro plus bonusy

Tu sa niekto zbláznil ne?

Reagovat
CubONE

Snad povinna opcia!

Reagovat
Largo

Jak kdyby chtel Tare ukazat, ze prachy ma. Ale zrovna za Pereiru a takovej ranec, to proste nepochopis....

Reagovat
Pipo123

Já to docela chápem, on mohol kúpiť Matu, Draxlera atd, sú lacnejší, ale tie ich platy... Lotito a Tare nastavili nejakú platovú politiku a tú asi nechcú kvôli LM moc prekračovať, takže nakoniec vidíme takéto prestupy, na druhú stranu. Tare má čuch na tie drahšie prestupy, či už to bol Hernanes alebo Correa.

Reagovat
Largo

S tím platem tomu rozumím a je to tak dobře. A dá se to dělat dlouhodobě dobře i s tím stropem, viz třeba Atalanta. Spíš nechápu konkrétně tohohle hráče. To není hráč, kterej by ten kádr dokázal nějak zvednout. A ten Lingard, o kterým se psalo stejně, to je snad ještě horší...

Reagovat
Pipo123

Pereira bude najdrahší backup v histórii Lazia. Nemá šancu hrať v základe, príde ako náhrada za Alberta na ktorom nemôže stáť celá sezóna.

Reagovat
Largo

Reagovat
10

teď se docela spekuluje o Correovi do Juve, možná to má spojitost...

Reagovat
Pipo123

Pochybujem že dáte za neho požadovaných 50+. Correa by mi hodne chýbal, ten chalan má zakončenie na úrovni Stana Šestáka, ale na jeho hru sa dobre pozerá.

Reagovat
Largo

Fonseca ke stridani: “We can make five substitutions, but if I felt the team was doing well, they weren’t necessary. I asked Mkhitaryan, Pedro and Dzeko if they needed to come off, they all said no, so there was no need to change.”

A ja myslel, ze stridani slouzi primarne jako moznost reakce na zapas, ne ze se trener zepta, jestli nekdo nechce stridat....

Reagovat
DelPiero137

Taketo vyjadrenia, clovek len zasne.

Reagovat
Largo

Reagovat
DelPiero137

Ak by toto praktivkovali na Ronalda, tak by hral vsetky zapasy v sezone

Reagovat
PP

to je ještě ten lepší příklad..

https://www.youtube.com/watch?v=ZRtvGVHa8i4

Reagovat
10

Andrea nás včera dost rychle vrátil na zem, tam bylo tolik trenérských chyb, že by za něco podobnýho Sarriho s Maxem fanoušci pověsili na lampu. Některý nakonec v závěru zachránil, ale čekal jsem rychlejší nápravu těch průserů (např. Cuadrado na LWB, Kulu na RWB, Morata v základu po 2 dnech s týmem atd.).

Bonucci nemůže hrát v základu nikdy, o to víc ne s Giorgionem. Ten už bohužel v takových zápasech v 36 letech proti rychlým hráčům nezvládá, zvlášť když má vedle sebe druhýho šneka v podobě Bonucciho.

S Arthurem a Bentou šla ta hra o několik levelů nahoru. Pokud ten tým získá rovnováhu na krajích, tak by se v nich mohla rýsovat ideální dvojice do základu. McKennie včera dost ztracen, ale rozhodně bych ho nezatracoval nějak rychle, včera ho v tom vykoupala ta špatně zvolená taktika a hráči mimo svoje pozice, ten střed tam byl sám proti velký přesile. Fenomén to každopádně není a nebude, je to Stura s trošku lepší technikou, tj. pořád dobře využitelný a užitečný hráč.

Pořád je to tým v rekonstrukci a je tam spousta práce, to platí i pro Andreu. Snad bude dostatečně inteligentní na to, aby ty věci viděl a napravil je.

Reagovat
M11

Souhlas.. hodne napovi uz dalsi kolo s Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

No...

Reagovat
10

přesně tak, hodně napoví už sestava hodinu před zápasem...

Reagovat
Zark

hráči jako mckennie se musi zapracovavat pomaleji proste. z arthura s bentou jsem mel taky dobry pocit, to jsou dela, ktere do takovych zapasu potrebujem od zacatku

Reagovat
10

souhlasím, ale v tom prvním poločase by měli problémy i oni, s těma krajema to Andrea dost nepochopitelně posral

Reagovat
cresposuper

Co za system chce primarne Pirlo hrat v plnej zostave? Ta vasa supiska je velmi flexibilna, co v konecnom dosledku nemusi robit dobrotu, ak sa Pirlovi nepodari najst tu spravnu rovnovahu.

Reagovat
10

Andrea se několikrát vyjádřil, že nic pevnýho nechce a že kvůli nedostatku přípravných zápasů musí zkoušet teď v prvních kolech (to řekl po včerejším zápase). Nejvíc to ale vypadá na 3-4-1-2, třeba nějak takhle:

Sczesny

Demiral - De Ligt - Chiellini

Cuadrado - Bentancur - Arhur - Alex Sandro

Kulusevski

Dybala - Ronaldo

Reagovat
DelPiero137

Myslis ze Andrea bude dlhodobo stavat na Cuadrada?

Vcera tam daj tak riskatnu kriznu prihravku pred 16-kou, ze to hned dvaja hraci AS skoro zachytili. Toto sa mu stava pravidelne a nie je to kontrolovane, umyselne. Nehovoriac o tom ze strati vela jednoduchy lopt z coho su protiutoky. Jedinu vyhodu co mal, vybusnost/rychlost/priamociarost bohuzial stratil. Rozumiem ze momentalne mame posty slabo obsadene, on zaklad hrat nemoze.

Reagovat
PP

ta obrana je tak trochu tvoje přání ne - bez Bonucciho?

Reagovat
10

je to moje přání, ale zároveň je to nejsilnější složení Bonucci je nejhorší obránce v Juventusu

Reagovat
Furia Ceca

A stejně ho nikdo nikdy neposadí... Ani Pirlo ne.

Reagovat
10

on má totiž štěstí, že je pokaždý někdo zraněnej

Reagovat
Furia Ceca

To podle mě není tím... Bonucci má velký jméno a proto si ho někdo netroufne vyškrtnout ze základu. Hádám, že ani Pirlo do toho nepůjde.

Reagovat
brenk

tie kraje vyslovene bili do oci, pritom stacilo nevymyslat hluposti, ponechat kraje ako v prvom zapase, dat Dejana na podhrot (kde by chudak nebol totalne zabity) a ten vykon by bol okamzite niekde inde

cez to vsetko vidim v tom time velky potencial ked sa ten zaklad vykristalizuje, keby este prisiel taky Gosens tak by to bol sen

Reagovat
10

podle mě máme ještě větší problém napravo, nalevo bych se vůbec nedivil tomu, že by tam zkusil Bernu...a možná to nebude špatný

Reagovat
brenk

mne sa Cuadrado na tejto pozicii paci, celkovo som si ho v poslednej dobe nejako moc oblubil ale je pravda, ze backup zanho nie je v podstate ziadny

na Bernu som aj uplne zabudol, to bude podla mna taka zaplata vsade- nalavo, napravo, na podhrot

vacsi problem vidim nalavo pretoze Sandro mi tam nesedi a pri trojclennej obrane si ho skor viem predstavit na LCB

Reagovat
smazaný uživatel

S Sandrom súhlasím, na LCB ideál, nemá taký drive a ťah po strane, ale na stopér by bol super podľa mňa. Demiral-De ligt-Sandro, ak by sa hralo na 3 vzadu. Ale asi radšej by som hral 4-3-3, kraje obrany nemáme na výber no.

Sczesny

Posila (Cuadrado) -Demiral - De Ligt - Alex Sandro

Bentancur- Mckennie-Arthur

Kulusevski-Dybala -Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

*So

Reagovat
Mr.Jindros

Snad se bude učit fakt rychle, na nějaké blbosti není v Juve čas.

Reagovat
ED91

Reagovat
pistacik11

Trenuje mesiac, nemal poriadnu prípravu, ani skúsenosti nemá a tu by ľudia chceli po ňom aby mal hneď výsledky ako Lippi v najlepších časoch. Učí sa on, má kopu hráčov, čo sú tú ešte len mesiac, pár hráčov zranených, tak treba dať tomu čas. Do včera hral len s o dva - tri triedy slabšími súpermi. Súboje s Laziom a Interom ukážu ako na tom fakt sme. Na teraz nás musia tešiť zlepšené výkony proti tým slabým súperom, to je pokrok, a kým prídu najväčší súperi v boji o titul, snáď sa to nejak vykristalizuje aj on sa trochu naučí.

Reagovat
10

https://twitter.com/90min_Football/status/1310488174527950848

Pipita navázal tam, kde skončil jak já jsem rád, že je pryč...

Reagovat
Yanek

Reagovat
Eldarion

jeho posledných pár rokov kariéry zhrnutých v 14 sekundách

Reagovat
10

Reagovat
Largo

Reagovat
stuff

Reagovat
Mr.Jindros

Ale v té sranda lize by měl být v pohodě.

Reagovat
protiproudu

No není

Reagovat
Deki

Jak se na něj seběhli

Reagovat
Nihilister

Reagovat
BaggioRoberto

Pipo porazil Ranieriho Sampdorii s Beneventem po otočce z 0:2 na 3:2. Neskutečné.

Reagovat
LesyJePan

Hauge v Milane na zdravotnu prehliadku

Reagovat
maras93

Reagovat
Shevchenko

To bude terno

Reagovat
smazaný uživatel

Hau.. co?!

Reagovat
LesyJePan

Jens Petter Hauge

Reagovat
Kaka14

super, tak hadam sa mu bude u nas darit

Reagovat
Kaka14

Real chce dať Jovica na hostovanie, vraj dostal tri ponuky: Rím, Inter , AC

Reagovat
Yanek

Paqueta do Lyonu za 20 mio. Nevím, jak to vychází účetně, ale čistě hypoteticky je to ztráta 15 mega za rok a půl. Ohledně jeho odchodu mám rozporuplné pocity, rozhodně je to hráč s kvalitou a velkým potenciálem. V Lyonu se může znovu nastartovat a pak se bude ta částka zdát jako hodně nízká.

Na druhou stranu, Pioli jej nevyužíval skoro vůbec, je hodně skleněný (pamatuju si super zápas pod Gattusem na trequartistovi, kde se po třiceti minutách zranil), takticky nevyzrálý a podle všeho i mentálně labilní. Myslím si, že na papíře má každopádně větší kvalitu než Diaz, Alexis, Krunic i Castillejo. Bohužel mu to v AC nesedlo. Určitě je to signál i pro vedení, že přeplácet hráče z Brazílie se nevyplatí. Doufám, že poletí i Duarte.

Reagovat
Yanek

Ještě dodám, že nejsem přesvědčený o tom, že se nám podaří ty peníze smysluplně otočit. Všichni hráči s určitou kvalitou, kteří jsou spojovaní s klubem mají příliš vysoké cenovky. Jmenovitě Milenkovic, Chiesa, Bakayoko, Fofana.

Reagovat
LesyJePan

Cena Milenkovica i Chiesu pojde koncom prestupaku dole. Som zvedavy ako to dopadne. Urcite treba stopera ale neviem ci nas mlady Fofana nejak spási.

Reagovat
Yanek

Prave ale mozna je to jen spekulace...

Reagovat
Kaka14

Tak zbavenie sa Paquety je zaklad aby sme skusili este kvalitneho stopera (najviac sa hovori o Fofanovi) a skusili este pred koncom ziskat Chiesu na splatky.

Zatial zabera, ked chodi Maldini osobne prehovarat hracov ako naposledy Tonaliho a teraz toho mladeho Nora .

Bakayoko vyzera, ze ide do PSG.

Pagueta je vymysel Leonarda, tak sa podla mna uz nebude opakovt vyhadzovat tolko prachov za hraca mimo kvalitnej ligy...

Reagovat
Yanek

Fofana jde nepřekvapivě do Anglie, to je hráč mimo rozpočet AC.

Reagovat
Kaka14

Tak nič, skôr má prekvapuje že sme sa teraz zamerali miesto neho na nejakého japonca z Bologne ..... Takehiro Tomiyasu.

Reagovat
Shevchenko

Chiesa letos neklapně určitě, i kvůli příchodu Haugeho, ale třeba příští léto by to mohlo vyjít. S Bakayokem se podle mě čeká na postup do EL.

Reagovat
Shevchenko

Ty stopery jsem zvědav jak chtějí vyřešit, protože momentální situace je šílená. Duarte podle mě zůstane do zimy než se uzdraví Musacchio (nebo kdy se má ta skleněnka udravit).

Reagovat
Kaka14

podla mna stoper musi este prist, ako zaloha je keby neprisiel nikdo lepsi , Nastasic zo Schalke 04 na hostovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Pametam, ked prisiel s Piatekom to nadsenie, oznacovanie za noveho Kaka a podobne...

Realita ukazala, ze na to proste nemal. Prisiel mi strasne pomaly co sa hry tykalo, stale skusal nejake bezvyznamne triky ako v telocvicni a vo vacsine pripadov to viedlo k strate lopty a protiutoku... Proste ako keby hral futbal pred cinzakom a bolo mu jedno ci sa vyhra alebo prehra.

Je pravda, ze na AM co je jeho prirodzena pozicia toho vela nenahral ale trener a management su snim kazdy den, vedia preco ho pustili. Snad sa chyti, udajne su tam aj percenta z dalsieho predaja. A peniaze za neho nam pomozu zalepit miesta, kde to najviac treba (CB,RB,RW) AM mame pokryte Hakanom, Diazom a Maldinim

Reagovat
smazaný uživatel

Khediru prý nemůžou vyštípat z Juventusu, trvá na vyplacení smlouvy

Reagovat
Furia Ceca

Tak když má plat 6 mega... Moc dobře ví, že tolik už mu nikdo nikdy nedá a nedobrovolný konec kariéry je asi za dveřma.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
Pipo123

Inzaghi a Tare ohľadom prestupového okna

“In questo momento penso sia chiuso qui con Hoedt e Pereira, ma adesso non sta a me pensare al mercato.”

Já osobne som čakal nejaké hviezdné meno ala Draxler, Silva, Mata atd. ale chápem že Lotito a Tare nechcú dvíhať platový strop a držia ho relatívne v rozumnej miere.

Posily sú vhodné pre Inzaghiho a ten s toho musí vyťažiť maximum

Hoedt - u neho som zvedavý ako na tom bude, síce to bolo kopyto, ale ako backup za Raduho to môže byť dobrá voľba, pozná prostredie aj Inzaghiho.

Fares - za mňa skvelá posila, po všetkých tých hráčov ako Jony, Durmisi atd je to konečne posila čo pozná ligu, do toho svojho zranenia kolena hral výborne, v Spale hrával v 3-5-2 takže formácie a štýl futbalu mu bude sedieť, za mňa konečne adekvátna náhrada za Luliča.

Pereira - nedovolím si ho posudzovať, videl som nejaké videá na ktorých sa prezentoval dobre, každopáne Alberto potrebuje backup a to by Pereira mohol splniť.

Muriqi - podobne ako Pereiru, nepoznám ho, ale fyzicky to vyzerá byť zviera, tak trošku pripomína herne Ibru, docela verím že to bude dobrá posila a takýto štýl útočníka sa do Serie A hodí.

Strakosha (Reina) - Ramos (Patric), Acerbi (Vavro), Radu (Hoedt) - Lazzari (Marusic), Milinkovic (Akpa-Akpro/Parolo), Leiva (Escalante/Cataldi), Alberto (Pereira), Fares (Lulic/Lukaku) - Correa (Caicedo), Immobile (Muriqi)

Reagovat
LesyJePan

Žgrloši

Reagovat
Dejwa

Konečně dostal Škriniar šanci v základu, snad to neposere a chytne příležitost za pačesy, těším se na Sensiho s Hakimim od začátku

FORZA INTER!

Reagovat
10

snad si ten Fulham dneska vykope

Reagovat
Dejwa

za 60 ať klidně jde, ale tomu nevěřím, že někdo dá

Reagovat
snuff24

Reagovat
snuff24

ta obrana oproti prvním respektive druhým kole vypadá jako nebe a dudy.Snad to nude vidět i na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

A případně do hry pořád mohou zasáhnout Barella, Bastoni, Brozovic, Eriksen, Martinez nebo Perisic

Reagovat
snuff24

Reagovat
Dejwa

De Vrij to podrží

Reagovat
Dejwa

Hakimi

Reagovat
Panděvova ofina

Ten je pro Conteho ušitej na míru

Reagovat
lnterista

ten je zatim jinde

Reagovat
snuff24

Da se prosím sledovat digi online ???

Reagovat
snuff24

Ty Sanchezovi balóny jsou porno

Reagovat
Dejwa

Je famózní, i první zápas vyhrál on

Reagovat
cresposuper

Vidala teda fakt nemam rad, ale v tomto futbale bude kurevsky platny.

Reagovat
10

Reagovat
snuff24

To dneska vypada na exibici

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím paráda

Reagovat
snuff24

a naš oblibenec Gaglia udělal dvě branky

Reagovat
lnterista

Muj ano. Doufam ze zustane

Reagovat
Panděvova ofina

Musím (ač nerad) pochválit Gagliardiniho, ale ať si zase moc nemyslí

Reagovat
cizinec

Reagovat
cresposuper

Tak teraz suverenne okradli Lukakua o hetrik

Reagovat
Nuno čomes

Někdo nějaký kvalitní stream? Díky.

Reagovat
shafto

soccerstreams-100.com

Reagovat
cresposuper

Ak mas ace, skus toto: http://livetv343.me/enx/eventinfo/975722_benevento_inter_milan/#webplayer_acestream|955bc653f090c238b8d933b41d8a66fee1bf7893|975722|1455304|11|1|en

Reagovat
Nuno čomes

Dikes

Reagovat
snuff24

I love Hakimi and Sanchez

Reagovat
lnterista

Lukaku je ale hrozny kopyto. Radeji bych tam po fotbalove strance Icardiho

Reagovat
snuff24

je to vetší kopyto než Icardi, ale já osobně chci mit v týmu kterýmu fandim sympatické hráče který si dokážu zamilovat a Lukaku je prostě takovej hodnej černej zlobřík, kterýho musíš mít rád.

Reagovat
Panděvova ofina

Zase dokáže podržet obránce na zádech, ukrutně silnej v osobních soubojích a občas (když zpracuje míč a udrží ho v klidovém stavu ) i pěkně nahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Hakimi pokračuje vo výkonoch z prípravy a Dortmundu. Aktuálne náš 2.najproduktívnejší hráč po Lukaku.

Reagovat
Panděvova ofina

Do systému jak prdel na hrnec

Reagovat
snuff24

Hakimi odehral zatím cca cca 70 minut a stihl gól a 2 asistence.Nechci předbíhat, ale tohle bude super kauf podle mě konečně důstojnej bek

Reagovat
cresposuper

Kto je ten sudi? Je zatial uplne mimo

Reagovat
Mihal

Myslis ten "faul" sensiho na brankara?

Reagovat
cresposuper

Jj, ale aj v prvom polcase urobil dve velke chyby.

Reagovat
snuff24

co to bylo ten Martinez? ten ty simulace dotahl do jiného vesmíru

Reagovat
snuff24

Kurva letos bude ten útok smrtící ale ta obranná fáze mě teda trápí oproti minulé sezoně to vypadá, že letos tam budou větší díry

Reagovat
Nuno čomes

Škriniar - De Vrij - Bastoni

Nic lepšího asi nebude. Lavička nic moc.

Reagovat
Dejwa

D'Ambro posadí Milana, Kolarov zatím nic nepředvedl, spíš hoří a jestli přišel jako konstruktivní, tak jsem zatím taky neviděl nějakou kdo ví jakou rozehrávku

Reagovat
Nuno čomes

Jako ta pravá strana je otázka, z těch dvou spíš asi podle momentální formy, jinak to je vylej nalej. Ale Damrbo je schopen dávat důležité branky. Na Lazio nicméně čekám Dambro - De Vrij - Bastoni.

Reagovat
Dejwa

Vidím to stejně v neděli

Reagovat
Nuno čomes

Naopak Lazio dnes klasika, uvidíme jestli to budou točit, asi až s LM.

Reagovat
cresposuper

Vsak dnes dal po 25 sekundach paradny pas na Hakimi, z coho bol prvy gol

Reagovat
Dejwa

Jo to mi nějak vypadlo v kontextu celyho zápasu, 1 pas je i tak málo

Reagovat
Rudy

Obrana si nemuze dovolit 2 takove goly. V LM neni prostor na tyhle ...

Reagovat
snuff24

Perišiče vystřelit na Mars

Reagovat
zurix_new

To snad dělá úmyslně aby vypadnul.

Reagovat
Panděvova ofina

Fuj, vůbec nemůžu vidět ten Perišičův ksicht a ještě když předvede tohle...

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Dejwa

Alexisovi by někdo měl říct, že může taky vystřelit

Reagovat
cresposuper

Kazdopadne ta snaha do poslednej minuty je prikladna, dnes skvely vykon

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Panděvova ofina

Škoda toho Eriksena, už by mohl mít gol a asistenci. Dneska se mi Sensi moc nelíbil a přesně takové zápasy by měl hrát právě Eriksen.

Reagovat
Nuno čomes

Ta sestava se bude dost točit, nějaký pevný základ zálohy bych neočekával. Eriksen každopádně musí přidat. bylo by fajn, kdyby se dostal do top formy, ale na to, že už tady je více než půl roku...

Reagovat
snuff24

ale zase kolik dostal prostoru ? uplný prd

Reagovat
Tomanatura

To neni o prostoru, podivej se na tu dravost a lehkost Sensiho, ci nasazeni a prehled Alexise. Eriksen z toho neukazal vubec nic, ale to uz ani posledni rok v Anglii.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Nuno čomes

Vidal dlouho nevydržel bez zranění.

Reagovat
Alberto Aquilani

Inzaghi by mohol ísť hrať Pennywisea. Odporný ksicht. Lazio od prvého golu úplne mimo zápasu, som zvedavý, či sa im podarí vyrovnať ako posledne, ale skôr nie. Každopádne, uznávam ich za to, že znova udržali najväčšie hviezdy, i keď o tom, či by sa taký Sergej alebo Alberto presadil aj inde ako pod Inzaghiho fotbalom, trochu (dosť) pochybujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tare: 'No more Lazio signings' Tak to GL hosi :)

Reagovat
Pipo123

Tak prišli 4 hráči a ani jeden ešte nie je na súpiske. Tare a Lotito do toho moc prachov sypať nebudú, hold tak funguje Lazio posledné roky a kvalifikácie do LM to moc nezmenila, minulo sa 30 mega na troch hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

ja len ze kvalifikovanim sa (po rokoch) mate sancu sa posunut vyssie a zosilniet no Tare to zrejme premarni a top 4 bude len vykrik... Mozno sa mylim ale tak to vidim.

Reagovat
Jajinek

Handanovič - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Sensi, Vidal, Young - Lautaro, Lukaku

Na lavičce Kolarov, Dambrosio, Brozovič, Gagliardini, Erikseen, Perišič, Pinamonti a Sanchez.

Já jsem letos moc spokojený. Pokud odejde Milan a přišla by na stopera adekvátní náhrada, tak máme opravdu kádr, který se o to může poprat.

Reagovat
Rybinho85

Myslíš, že Škriniara pustíte?

Reagovat
lnterista

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele