Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Je to zviera, chváli Végh zverenca Kleina. Pre súperov má jasný odkaz

Obaja prežívali neuveriteľné emócie. Splnili si sen o najprestížnejšej súťaži v MMA. Lenže vyhrať a zúčastniť sa je rozdiel. Pre bojovníkov je to navyše vec cti.

27.09.2020 07:47
debata (7)

Ľudovít Klein a jeho kouč Attila Végh nešli na turnaj UFC 253, ktorý sa konal v Abú Zabí, len na výlet. A je z toho nielen historická premiéra slovenského bojovníka na elitnom fóre, ale aj prvý triumf. Klein sa ho dočkal po 76 sekundách.

Slovenská hviezda MMA Attila Végh Fotogaléria - 28 fotiek Všetky fotky
Attila Végh.

„Shane Young si musí dávať pozor najmä na jeho kopance. Nikdy neviete, či ich pošle dolu, alebo švihne nohou hore a trafí vašu hlavu,“ vravel ešte v úvode prvého kola komentátor.

Akiste aj Novozélanďan vedel, kde sú Kleinove najsilnejšie zbrane. Lenže po minúte boja ani len netušil, kde sa nachádza. Dvadsaťpäťročný Slovák ho presným kopom do hlavy na zlomok sekundy paralyzoval.

Young si nachvíľu dokonca rukou chytil boľavé pravé ucho. Následne ho Klein sériou dobre načasovaných boxerských úderov poslal na podlahu a bolo po zápase.

„S týmto chlapcom musíme počítať do budúcnosti,“ dodal komentátor.

Určite mu neušla ani nefalšovaná radosť v slovenskom tábore. Tréner Végh ju vyjadril aj na svojom profile na instagrame, kde pridal okrem iného aj veľavravnú fotografiu s Kleinom i celým tímom.

„Yes, máme to doma! Ďakujeme za brutálnu podporu. Stále som hovoril, že tento chlapec je zviera. A ide sa ďalej, toto je len začiatok. Spolu sme najsilnejší,“ napísal emotívny odkaz Végh.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Attila Végh #Ľudovít Klein