Hráči nejsou stroje, brání se nabitému kalendáři Guardiola

27.09.2020, 15:02
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (51)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za ty prachy co berou, i kdyby hráli co dva dny, mají držet hubu a krok a hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Ale pak budeš třeba i ty jako divák ochuzen o ty nejlepší hráče, protože můžou být častěji a na delší čas mimo kvůli zranění...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Typický názor Dušana z Orlové

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Hunt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Emqick

Reagovat
smazaný uživatel

Prachy co berou ve vetsine pripadu generuji takze jsou zcela opodstatnene .. Az zamestnavateli vydelas 10min. po zdaneni rocne proc bys nemel mit pravo chtit 6?!

A tady jde i o zajem divaku a hry jako takove.. Koukat jak se ubere tempo hry nebo kvalita jen proto aby se hraci setrili na klicove zapasy bude prospesne komu? S 23 clenou soupiskou to neprinasi zvyhodneni ani pro spodni tymy tabulky ktere jsou mnohem vic nez top kluby zavisle na vykonu par konkretnich tahounu s jejichz absenci nebudou uz vubec konkurence schopne ..

Reagovat
Euphael

lol

Reagovat
exot12

Tvoj komentár je trošku mimo nie? Nikto nepísal, že peniaze si nezaslúžia. Ak sa chcú sťažovať, tak fajn potom by bolo na mieste otvoriť otázku zníženia platov

Reagovat
smazaný uživatel

je reakce na koment vyse;)

Reagovat
exot12

To som pochopil a reagoval som správne.

Kilobyte to napísal presne.

Reagovat
kilobyte

Ale ty peníze berou díky sponzorům a TV právům. Míň zápasů = míň peněz. Takže buď odehrajou to co normálně, ale v kratší době a nebo budou mít méně peněz.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Ja verím, že Pep, a tiež v Barci, konečne pochopia, že ten herný systém minulého desaťročia, ktorý vládol, je mŕtvy. 400 impotentných prihrávok do plných, postupné útoky - už to všetci súperi prekukli, nebehajú za loptou, aby sa unavili, ale počkajú si pred svojou bránou na získanie lopty a potom šprintujú do protiútoku. Nedávno komentátor hovoril o štatistikách Bayernu v LM - nepamätám presné čísla, ale proste plno gólov po štyroch prihrávkach, vždy agresívne dopredu, riskantné kolmé prihrávky na nabiehajúcich hráčov, šprinty, potom presing. Nedá sa hrať na istotu a čakať, kedy sa vytvorí čistá šanca, treba riskovať aj stratu lopty prihrávkami dopredu. Okrem Bayernu aj Liverpool, Chelsea, včera to ukázal Leicester. Dúfam, že to pochopil aj Koeman, včera boli tam náznaky proti Vilareálu - namiesto dozadu, kolmo dopredu. Treba kopnúť do tiki-taka, prežila sa. V tom to je Pep, MC má čoraz viac problémov vytvoriť si šancu tou pešou hrou s nekonečnými prihrávkami. Držanie lopty bez zakončenia každého útoku, je jalovosť.

Reagovat
Salfovic

Tohle říká zrovna on, s jeho širokým kádrem, to je fakt šašek.

Reagovat
technecium

To už není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

To, že máš široký kádr znamená, že nesmíš konstatovat pravdu? Navíc jsi úplně vedle, aktuálně třeba nemáme dostupného Aguera ani Jesuse.

Reagovat
Hunt

Ty jsi šašek. Snad každý trenér v Anglii říká to samé. Nechápu, že ten blbý Ligový pohár ještě nezrušili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Berbatov9

U takovych prohlaseni si vzdycky vzpomenu na Mourkovu legendarni tiskovku po prohre s Betisem kdy jako vzor pro hrace uvedl Radka Štěpánka

Reagovat
TomKM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem toto vyplakávanie od trénera, ktorý má v kádri hráčov, z ktorých zloží minimálne 2 jedenástky a to ešte zrejme prídu ďalší (Diaz...). Plus kopec mladíkov na lavičke alebo v akadémii. Možno by bol prekvapený, ale sú aj ľudia, ktorí musia chodiť do roboty 5x do týždňa a nemajú to jednoduchšie, ako dobre zaplatení futbalisti...

I. Ederson- Walker, Stones, Laporte, Mendy- Rodri, De Bruyne, Foden- Sterling, Aguero, Silva

II. Steffen- Cancelo, Otamendi, Garcia, Zinchenko- Ake, Fernandinho, Gundogan- Torres, Jesus, Mahrez

Reagovat
MCFC_8

Keby si to sledoval tak zistis ze aktualne mimo Aguero, Jesus, Laporte, Bernardo, Gundogan, Cancelo, Zinchenko...

Reagovat
smazaný uživatel

Každý klub má nejakých hráčov mimo. Kvôli tomu majú väčšinou v kádri 30 hráčov, plus ďalších môže zobrať z juniorky. Všetky tímy majú podmienky rovnaké, akurát oni ešte lepšie, keďže majú viac prachov ako ostatní.

Reagovat
Kinky7

On prave ale reagoval na to ze v tom jsou vsechny kluby. Takze pokd vyplakavani tak je to za fotbal ne za city. Co bude delat napr. wolves ktery bude bez 11 hracu protoze 2x do tydne musio hrat? Podle PL muzes mit na soupisce 25 hracu max. takze?

Reagovat
smazaný uživatel

Však všetky tímy tých 25 hráčov budú mať k dispozícii. Z toho spravíš 2 jedenástky a ešte traja hráči ti ostanú. To je nejaký extra problém, že tie tímy budú musieť viac rotovať a oveľa viac sa využijú aj hráči, ktorí by za normálnych okolností väčšinu sezóny presedeli na lavičke alebo tribúne? Chápem, že všetci myslia na čo najlepšie výsledky, preto budú chcieť nasadzovať vo väčšine zápasov to najlepšie, a títo hráči budú preťažovaní, zatiaľ čo náhradníci budú naďalej sedieť, ale možnosti na to, ako to zvládnuť majú úplne všetky kluby v súťaži...

Reagovat
Kinky7

Btw. Klopp Mourinho Lampard si na nabity program stezovali uz loni ci predloni napr

Reagovat
smazaný uživatel

A keď sa nato sťažoval pred 5-9r Wenger, tak sa mu všetci vysmievali a vtedy na čele s mourkom. Wenger už vtedy požadoval aby cez Vianoce bola pauza.

Reagovat
fenixLFC

jj a kvoli tomu ze teraz mate par zranenych sa upravia pravidla po celom svete jedina strata je jeden hrotak a laporte, bernardo vlani rotoval, gundogan cancelo a zinchenko skoro ani to...

Reagovat
Kinky7

Otamendi cancelo gundogan laporte garcia zinchenko jesus aguero silva jsou zranění

Reagovat
dreambox61

Tak at hrajou1x za tyden za 2000kc a nestezujou si!!! F1-ty at jezdej max.60km v hodine a jenom kdyz sviti slunicko.To bude neco!!!HEZKY ZAZITKY.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepši manažer sveta

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Možná je to jen kouřová clona, aby uvolnil tlak z hráčů, každopádně jsou to opravdu trapné řeči, ke kterým by se neměl snížit ani v rámci psychologické taktiky "Nikdo se nestará o hráče. Všichni ... hájí jen svůj byznys a své zájmy," Myslím, že tahle věta krásně vystihuje úpadek západní mentality. Všichni tihle hráči i Guardiola si můžou užívat svá společenská privilegia jen a výhradně díky tomuto "byznysu". Obecně brát jako samozřejmost výhody "byznysu", užívat si je plnými doušky a těžit z nich, to by nám šlo. Ale jakmile se máme vyrovnat s jakoukoli méně příjemnou stránkou tohoto stejného "byznysu", dáváme od toho ruce pryč a natahujeme je ke státu, začneme se ohánět lidskými právy, sociálními jistotami atd... Z téhle absence vlastní odpovědnosti, hrdosti a elementární pokory je mi na zvracení

Reagovat
eder

Myslíš, že Pepovy nářky budou na pracáku vyslyšeny?

Reagovat
bourbon

Reagovat
Rezan

City mají rozhodně nejkvalitnejsi kádr mimo základní 11 v PL, tak by to pro ně měla být výhoda.

Tak budou muset hráči víc rotovat. Však je to dobré, soutěž bude zajímavější. Více neočekávaná.

Reagovat
Coniglio

Reagovat
smazaný uživatel

Zabudol poznamenať, že on sám je súčasťou tohto šialeného biznisu v ktorom okrem miliónových kontraktov má svoje pevné miesto aj egoizmus a pokrytectvo.

Reagovat
Mariano13

Na jednej strane chápem, že ten program je náročný, ale ... hovoriť to už pred druhým zápasom sezóny je dosť divné, tobôž ak to podporí argumentom o 2 týždňoch prípravy. Na čo sa mali pripravovať, však hrali 2 mesiace v kuse a dostali 2 týždne na rýchly oddych a regeneráciu, za ten čas si neviem predstaviť aby stratili formu (okrem prípadov ako Hazard).

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jsem tu psal pred 2 roky, ze si ho prectou tymy z PL.

Pak uz to nebude pro Pepka lehke vyhravat.

Tohle neni PD nebo BL, ktere nemaji mensi kluby dostatek financi.

Navic se tam koncentruji mnozstvi kvalitni treneri a i hraci.

Letos to Pepek nezvladne a pujde o dum dal.

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tu už niekde bolo písané , práve on má asi najkvalitnejšiu lavičku , takže to môže byť preňho výhoda . Každopádne všetci majú rovnaké podmienky .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele