Alice in Borderland: Netflix chystá seriál o světě, kde trojice hrdinů musí hrát o život

Kreslených anime seriálů je na Neflixu dosti, ten však nyní chystá hraný seriál podle mangy Alice in Borderland. Původní manga už dostala dvě spin-off pokračování, dočkala se i anime verze, nyní přichází na řadu Netflix se svojí hranou verzí.

Seriál bude určený jak fanouškům japonské mangy, ale také hráčům video her. O čem bude? Mladík bez práce Ryohei Alice je zcela posedlý hraním videoher a začne se nudit. Při jedné příležitosti vyřkne přání, že chce žit v jiném světě. zajímavějším, než ve kterém žijí. Přání se splní – se společně se dvěma kamarády ocitne ve zvláštní verzi Tokia, kde všichni musí hrát nebezpečné hry o přežití. Výsledkem by měl být psychologický thriler říznutý sci-fi.

ImawanoKuninoAlice7.jpg

Režii seriálu dostal na starost zkušený Šinsuke Sató, který je už autorem několika filmů podle komiksové předlohy a je v podstatě specialistou na tento žánr. Obsazení je také čistě japonské: Kento Yamazaki, Tao Tsuchiya, Nijiro Murakami a další. 

Speciál: Netflix

Netflix je populární streamovací videoslužba. Kromě filmů, seriálů a dokumentů, které nakupuje, produkuje i svůj vlastní obsah. Nechybí ani mnoho populárních českých filmů, velká část zahraniční produkce obsahuje české titulky, některé tituly mají i český dabing.

Určitě si přečtěte

Články odjinud