Bezplatný upgrade Borderlands 3 na XSX a PS5 dorazí v listopadu

2K Games a Gearbox osvětlují, jak to bude s upgradem pro nové konzole. Dozvěděli jsme se také o novém Season Passu.

2K Games všem majitelům akčního RPG Borderlands 3 oznamuje, aby se pomalu začali připravovat na novou generaci totálního nářezu. Jen co se začnou nové konzole prodávat, a tím se myslí na den přesně, budete moct okamžitě upgradovat současnou verzi Borderlands na tu pro novou generaci konzolí. 

Upgradovaná verze Borderlands 3 bude samozřejmě plně optimalizována pro co nejlepší využití zdrojů, které nové konzole nabízí. Hra tedy vymačká z next-gen konzole co nejvyšší výkon a my se tak dočkáme plynulejšího hraní na zcela jiné grafické úrovni. Xbox Series X a PS5 budou Borderlands 3 přehrávat v rozlišení 4K rychlosti 60 snímků za sekundu. A je úplně jedno, jestli budeme hrát hru jednoho hráče či online kooperaci.

Borderlands 3 Next-Gen Release Dates.jpg

Nutno také zdůraznit, že na obou konzolích budeme moct zmíněnou hru hrát až ve čtyřech hráčích v lokální kooperaci. Tato herní funkce bude také přidána do Borderlands 3 na Xbox One a PlayStation 4, a to prostřednictvím bezplatné aktualizace 10. listopadu.

Borderlands 3 Next Gen Images.jpg

Když už jsme u těch Borderlands 3, Gearbox mimo jiné odhalil, že hra dostane za několik týdnu zbrusu nový Season Pass. Bude obsahovat dvě dodatečné rozšíření, Každé z nich pak hru nadopuje hromadou nového obsahu, který bude třeba prozkoumat, a také pořádnou dávkou nových předmětů.

Borderlands 3 Season Pass 2 bude obsahovat rozšíření Designer's Cut a Director's Cut, přidá také spoustu nových skinů pro naše Vault Huntery. Designer's Cut se začne prodávat 10. listopadu a přidá do hry nové stromy dovedností pro každou z postav, a nový herní režim Arms Race.

To, co můžeme očekávat od druhého rozšíření je prozatím stále záhadou.

Váš názor Další článek: PUBG láká na novou sopečnou mapu, která se bude měnit po každém kole

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,