Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jitka Čvančarová předvedla v Tvoje tvář má známý hlas žhavou show: Ňadra se drala přes korzet ven

Jitka Čvančarová předvedla v Tvoje tvář má známý hlas žhavou show: Ňadra se drala přes korzet ven
Zdroj: Jitka Čvančarová archiv
+ Další 3 fotografie
tvář
Dnes jsme mohli vidět sedmou epizodu úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas - formát plný velkých proměn, skvělých hudebních čísel a oblíbených českých hvězd v rolích světových i tuzemských ikon populární hudby. V dnešní show nejvíce bodovala Jitka Čvančarová (42), která ztvárnila Cardi B a všechny dostala do kolen svým odvážným oblečkem.

Jitku Čvančarovou (42) v sedmé epizodě čekala velká novinka. Vůbec poprvé totiž rapovala. Vylosovala si zpěvačku Cardi B a hit I like it. Krom toho, že se tedy proměnila v sexy divu, tak herečku diváci mohli vidět ve velmi neobvyklé roli.

Na první pohled byla Jitka z Cardi B, kterou si vylosovala, mírně rozpačitá. Někteří lidé debatovali na sociálních sítích, zda to herečka vůbec zvládne, protože si ji jako raperku nedokázali představit. Nakonec všem svým vystoupením Jitka vyrazila dech.

Čvančarová ztvárnila Cardi B naprosto dokonale a vyšvihla perfektní vystoupení. Navíc jí velmi odvážný kostým slušel a to i přesto, že měla co dělat, aby její prsa neopustila svázaný korzet. Čvančarová se svým číslem byla v této epizodě Tvoje tvář má známý hlas jednoznačně nejlepší.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy