Miminko už si Veronika Arichteva přála dlouho a dlouho jim to s manželem Biserem nešlo. Nakonec se to ale přeci jen podařilo a herečka nyní hrdě může vozit kočárek. Biser jí s výchovou prcka pomáhá, jelikož už je zkušeným tatínkem.

Jednoho syna už má z předchozího vztahu. I toho si na něm Veronika cenní. Jeho zkušeností. Ale také zodpovědnosti a spoustu dalších vlastností. City mu vyznala prostřednictvím sociálních sítích a dojala tak snad všechny své fanoušky.

Veronika Arichteva vyznala city manželovi

„Věděla jsem, že můj muž je skvělej člověk, ale až teď, za poslední měsíce, jsem zjistila jak moc. Je to ten největší parťák do života,“ svěřila se Arichteva na Instagramu a zahrnula manžela nemálo lichotkami.

„Miluju jak se o nás staráš, jak se směješ, jak vaříš a do všeho dáváš rajčata, jak si zodpovědnej, jakou máš každý ráno energii a dobrou náladu (na rozdíl ode mě), jak hraješ na kytaru a hledáš ten správnej tón, jak jsi chytrej a máš přehled, jak dobrej jsi v tom co děláš a děláš to naplno, jak mi mačkáš nohy, když mě něco bolí,“ napsala Arichteva a tím výčet zdaleka nekončí.

Od začátku věděla, že je to ten pravý

„Jak si spravedlivej, jak se mračíš, když ti něco nejde, miluju když mluvíš bulharsky a taky jak mi nosíš malýho v noci na kojení, abych nemusela vstávat.... Miluju!“ dodala rozněžněně herečka, která zažívá nejkrásnější období svého života.

„Luka Christo Arichtev, 4100g a 51 cenťásků, dvě nohy, dvě ruce, pinďour a boží nos,“ napsala hned po porodu ke snímku z nemocnice Arichteva, když informovala národ o tom, že je její syn venku. „Děkuju ti za něj! I za těch 10 hodin mačkání rukou,“ vzkázala svému manželovi.

Biser už je zkušený tatínek

Takřka okamžitě se jí v komentářích objevilo kvantum gratulací od jejích hvězdných přátel. „Moc gratuluju! Hlavně malýmu, protože se narodil lidem, kteří si ho už dlouho přáli. A každej chce bejt přece vymodlený dítě,“ vtipkoval David Gránský.

„Náš malej krásnej,“ přidala se Nikol Štíbrová. „Gratuluju! Velkej kluk! Krásní jste! A moc ho neukazuj. Je váš, ne náš,“ poradil jim Martin Hofmann. „Vítám miniBisiho. A tebe Verunko v klubu matek Rodím klony jejich otců. Moc vás všechny objímám a gratuluju,“ dojímala se Marika Šoposká.

„Myšička malá, vítej doma, Luko! Už se na tebe děsně těším. A tobě to ukrutně sluší,“ polichotila herečce její kolegyně ze StarDance Daniela Písařovicová.

„Strašně moc gratulujeme celá rodina!! Ať jste zdraví!! Luka Je nádhernej a vypadá jak z nějakýho pixarovskýho animáku,“ lichotila mu Marie Doležalová. „Vítej na světě, Luko! Buď zdravý, šťastný, milovaný a v srdci odvážný a laskyplný! Vybral sis skvělé rodiče, se kterými to fakt nebude nuda. A o tom to je,“ zakončila gratulace zkušená maminka Tamara Klusová.