8
Fotogalerie

Tronsmart Apollo Bold TrueWireless: dostupnější sluchátka s ANC a výdrží 7 hodin

Vcelku zajímavou novinkou jsou zcela bezdrátová sluchátka Tronsmart Apollo Bold TrueWireless. Využívají čip Qualcomm QCC5124, který nabízí hybridní aktivní potlačení hluku, dle údajů výrobce redukuje okolní hluk až o 35 dB.

Vzhledem k tomu, že využívá čip Qualcomm, tak využívá samozřejmě Bluetooth 5.0 a nabídne kodeky aptX, AAC a SBC - pro připojení se využívá technologie TWS+, tj. obě sluchátka jsou připojena přímo, což by mělo snižovat zpožděni zvuku. Co se odolnosti týče, tak výrobce uvádí IP45, takže zvládne i déšť a pot. O samotné potlačení hluku se stará 6 mikrofonů (tři na každé straně), přičemž má být k dispozici i příposlech okolního zvuku. 

Kromě zmíněných funkcí překvapí velkou výdrží, výrobce uvádí 10 hodin při 50 % hlasitosti poslechu bez aktivního ANC, se zapnutým ANC výdrž klesne na stále velmi hezkých 7 hodin. S pouzdrem se máte dostat na více než 30 hodin poslechu. O zvuk se starají 10 mm měniče, ovládání je dotekové. 

Kromě zajímavého výčtu vlastností, asi největším tahákem sluchátek Tronsmart Apollo Bold TrueWireless má být cena, která činí 2 990 Kč (aktuálně se novinka dá pořídit téměř za polovinu, přesněji 1 550 Kč - to je už vyprodáno).

Zdroj: www.tronsmart.com

Určitě si přečtěte

Články odjinud