Bohuš Matuš se s Lucií Palkaninovou seznámil v roce 2018 v Divadle Hybernia. Dívce bylo tehdy pouhých patnáct let, a po koncertě přišla za svým idolem s tím, že je pro ni nejkrásnější a nejlepší zpěvák.

Matuš se slovy mladé dívky nechal okouzlit natolik, že se brzy stala je oficiální partnerkou. Veřejnost ale byla v šoku z věkového rozdílu této dvojice!

Nakonec ale láska věkově nesourodého páru zvítězila, před nedávnem Lucinka otěhotněla. Starý mládenec Matuš je z otcovské role prý natolik nadšený, že se dobrovolně rozhodl změnit svůj život od základu.

Vztah Bohuše Matuše a jeho Lucinky je pro veřejnost těžce stravitelné sousto

Když se rozkřiklo, že Bohuš Matuš čeká s tehdy teprve šestnáctiletou Lucií dítě, vzbudilo to emoce nejen v médiích, zpěváka za to odsoudilo i mnoho kolegů z branže. On si ale z kritiky nic nedělá.

"Lucinka mi samozřejmě řekla, že mamince nevadí, že je její dcera těhotná a že je ráda. Ale ta pravda je samozřejmě úplně jiná. Já si myslím, že jim to určitě vadilo," prozradil Matuš webu idnes.cz, že ani s rodiči své nastávající neměl na začátku jednoduché.

Jméno pro miminko už má budoucí otec vymyšlené, zatím ho ale nechce prozrazovat. "Dlouho jsme si mysleli, že to bude chlapeček. I moje kartářka Barbara Kočkova, které si vážím a mám ji rád, mi řekla, že to bude buď chlapeček, nebo divoká holčička. Nakonec jsme vybrali tradiční krásné české jméno. Je to i jméno jedné naší zpěvačky. Ale Lucinka to není," vypustil Matuš první indicie a mimo odhalil, kdy si chce svou Lucinku vzít za manželku.

Bohuš Matuš se prý kvůli Lucince změnil

Bohuš Matuš se netají tím, že jeho partnerka Lucie má doma hlavní slovo. "Ve chvíli, kdy jsme zjistili, že mám miminko, musím opravdu velice poslouchat. Ne, že bych byl pod pantoflem, ale trochu se to změnilo. Nesmím vůbec nic. Ani kouřit cigarety," prozradil zpěvák výše zmíněnému webu.

O svatbě už má nyní Matuš jasno, čeká pouze na den, až bude Lucinka plnoletá. "Čekám do jejích osmnácti. Kdybych si ji vzal teď, psali by zase nějaké hrůzy, že jsem si vzal nezletilou. Kdyby jí bylo dvanáct, třináct, čtrnáct let, tak to celé pochopím, ten humbuk. Ale pokud je zákonem něco určené a je to tak dané, tak si myslím, že ten zákon asi ví, co dělá. Je to jen drbárna lidí, kteří nemají nic jiného na práci," uzavřel.

Nezbývá než zamilované dvojici popřát mnoho štěstí a těšíme se na svatbu!