Hlavní obsah

Doufám, že umřete, křičela v letadle rozčílená žena bez roušky

Novinky, Michael Švarc

Vulgárně nadávat a záměrně kašlat na jiné cestující začala jistá žena v letadle společnosti easyJet. Důvodem jejího běsnění byla nechuť mít nasazenou roušku, a tak byla hned po svém výlevu na letišti v severoirském Belfastu vysazena, píše server Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Všichni umřete, křičela žena bez roušky, kterou vyvedli z letadla, a přitom prskala na cestujícíVideo: Reuben Matthews via Storyful, AP

 
Článek

V letadlech aktuálně platí, podobně jako v jiných dopravních prostředcích, povinnost nosit roušky po celou dobu cesty. Ženě, která byla podle přízvuku ze Skotska, se toto nařízení ovšem nelíbilo, a tak hned na letišti ztropila scénu a začala vulgárně nadávat nejprve posádce a poté i cestujícím.

„Vypadněte. Měli byste začít trochu žít. Každý umře, víte to? Každý sakra umře, ať už kvůli koroně, nebo ne, každý umře,“ křičela žena, kterou kdosi z pasažérů nedělního letu natočil na video.

Cestující po střetu s posádkou procházela uličkou a kašlala na ostatní lidi. Mezitím křičela a znovu zopakovala, že každý zemře, a to je jediná jistota. „Ven, hned. Hned vystupte,“ rozhněval se na ženu jeden ze stevardů. Ta mu začala sprostě nadávat a poté zakřičela, ať všichni zemřou.

Zatkli ji

„EasyJet může potvrdit, že na letu z Belfastu do Edinburghu zasahovala policie, kvůli jedné rušivé cestující, jež si odmítala vzít roušku,“ uvedl mluvčí společnosti. „Dle nařízení Agentury Evropské unie pro bezpečnost letectví je po všech pasažérech aktuálně vyžadováno, aby si přinesli vlastní roušku, kterou musí mít při nástupu i po celou dobu letu s výjimkou doby, kdy jedí či pijí,“ doplnil mluvčí.

Mluvčí letiště v Belfastu incident rovněž potvrdila. Uvedla, že žena byla zatčena a její chování je aktuálně předmětem vyšetřování.

Zdvižený prostředníček za nenošení roušky? Turistická kampaň v Berlíně tvrdě narazila

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám