Logo regionálního portálu regionivancicko.cz

Regionální zpravodajství

Nemocnice Ivančice hledá výpomoc v řadách zdravotnických pracovníků i dobrovolníků

Edita Budilová, ředitelství
středa 21.10.2020 | aktualizováno 3.11.2020

Ilustrační foto
Autor: stock.xchng

V souvislosti s pandemií koronaviru hledá Nemocnice Ivančice, p.o především dobrovolníky v řadách všeobecných a praktických sester a sanitářek (dle z. č. 96/2004 Sb., o nelékařských zdravotnických povoláních).

Kontaktovat nás můžete na e-mailu: gratclova@nspiv.cz.

Podobně jako i v jiných nemocnicích po celé České republice, i v Ivančicích je personál dlouhodobě přetížený a ocení kvalifikovanou pomoc.

Aktualizace 3.11.2020:

Personální nouze se v nemocnici Ivančice dále prohlubuje a proto hledáme dobrovolníky, kteří by pomohli s hygienou pacientů včetně holení tváře, výměnu plen, krmení a zajištění pitného režimu.

Délka směny se dá domluvit individuálně, lepší je tyto činnosti provádět ve skupince 2-3 pracovníků a vždy pod dohledem zdravotníka.

Další důležitou činností jsou úklidové práce kolem pacientů, častá dezinfekce dotykových míst a zásobování oddělení zdravotnickým materiálem a další pomocné práce.

Kontaktovat můžete Mgr. Evu Gratclovou na mailu gratclova@nspiv.cz nebo na telefonu 546 439 405.

TOP
PM Rosice s.r.o. nabízí práci na pozici nová ČESKÁ BANKA je tu! Chcete být součástí našeho fajn kolektivu? v obci Rosice

nová ČESKÁ BANKA je tu! Chcete být součástí našeho fajn kolektivu?

PM Rosice s.r.o. Rosice nabízí volné pracovní místo na plný úvazek (HPP, práce na IČO). Pro uchazeče se středoškolským vzděláním s maturitou. ➤ - Chceš práci, ve které si vyděláš stabilní a zajímavé peníze? - Kde získáš…

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama