Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Muž ze žárlivosti rozstřílel poloautomatickou zbraní hospodu svého soka v lásce

Tak tohle tady ještě nebylo! Samonabíjecí poloautomatickou zbraní doslova rozstřílel rozzuřený muž uzavřenou a neobývanou hospodu v jedné obci nedaleko Konstantinových Lázní. Důvodem byla žárlivost a snaha poškodit majetek domnělého soka v lásce.

Střelec vypálil do objektu Hospůdky nad kostelem kolem tří desítek ran. Kulky zasáhly okna i fasádu. Objekt je děravý jako řešeto. Majitel hospody uvnitř v době střelby naštěstí nebyl. Při incidentu se nikdo nezranil. Útočník po vystřílení série ran z místa činu odešel domů.

V souvislosti se zcela neobvyklým incidentem policisté zadrželi šestačtyřicetiletého muže. „V pondělí večer svojí legálně drženou samonabíjecí zbraní opakovaně vystřelil na objekt místního hostince. Den před tím došlo ke slovní rozepři mezi zadrženým a jeho manželkou, kterou následně i fyzicky napadl. Při tomto incidentu žena utrpěla zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici bez nutnosti hospitalizace,“ informovala o případu mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

„Policejní komisař zadrženého muže obvinil ze spáchání přečinu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu, přečinu výtržnictví a přečinu poškození cizí věci. Státnímu zástupci podal podnět s návrhem na vzetí obviněného do vazby, který soud akceptoval,“ dodala mluvčí policie. O útočníkovi se v obci vědělo, že má zbraň.  

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky střelba, žárlivost, muž rozstřílel hospodu, legálně držená zbraň, hospoda, zbraň, láska

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž ze žárlivosti rozstřílel poloautomatickou zbraní hospodu svého soka v lásce  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.