22. října 2020 • 04:45

Experti věří na startu Evropské ligy Slavii, na Letné budou padat góly

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tři české týmy vstupují ve čtvrtek do základních skupin Evropské ligy. Sparta s Libercem se předvedou ve složité době, kdy sport trápí pandemie koronaviru, na domácí půdě. Slavia se představí v Izraeli. „Slavia sice hraje venku, ale bookies i tipéři věří sešívaným nejvíce. V jejich vítězství věří 94 procent sázkařů, které zlákal kurz 1,63:1,“ hlásí Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



Hapoel Beer Ševa sice má doma sílu, stejně ale izraelskému celku věří jen tři procenta tipérů, výhru domácích lze sázet v kurzu 6,02:1. Stejně početná skupina má na tiketu remízu (3,82:1). „Při pohledu na vsazené tikety statistiky ukazují, že by měly padnout nejméně dvě branky (1,37:1), lidé zkoušejí i příležitost, že budou k vidění nejméně tři branky (2,13:1),“ doplňuje tisková mluvčí Chance.

Druhé slavné „S“ - Sparta – hraje doma. Protivníka má velmi silného – francouzské Lille. To je na Letné ohromným favoritem. Pražanům věří jen šest procent sázkařů (4,64:1), čtyři procenta zkoušejí tipovat remízu (3,63:1). „Výhra Lille vypadá jako tutovka. Kurz 1,82:1 má na tiketu hned devadesát procent tipérů. Nahrává tomu i poslepovaná defenziva Sparty, kde nemohou kvůli zranění hrát stopeři Čelůstka, Plechatý, Štetina ani Hancko,“ míní Světlíková.

Od tohoto faktu se nejspíše odvíjí i sázky na počet branek, které budou ve čtvrtek večer v hlavním městě k vidění. „Že padnou dvě branky, to berou fanoušci skoro jako jistotu v kurzu 1,36:1. Početný je i tábor těch, co vsadili minimálně na tři góly v utkání (2,09:1) a také vítěz zápase bez remízy – Lille (1,35:1),“ dodává tisková mluvčí Chance.

O něco větší šance dávají bookmakeři doma Liberci, kam přijede Gent. Hostům věří sedmdesát procent tipérů (2,39:1). „Vítězství Liberce v kurzu 3,11:1 oslovilo jen třináct procent sázkařů, dalších sedmnáct procent doufá, že utkání pod Ještědem nebude mít vítěze,“ prozrazuje Světlíková.

I v tomto případě to u sázkařů vyhrává tip, že padnou nejméně dvě branky (1,36:1). Zda se zrodí překvapení, nebo se ukážou jako správné prognózy bookmakerů, bude jasné ve čtvrtek chvíli před půlnocí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud