Hlavní obsah

Worlds v League of Legends pokračuje semifinálovými duely, Evropa drží šance na titul

Šanghaj/Praha

Esportoví fanoušci se v sobotu a v neděli můžou těšit na semifinálové duely šanghajského mistrovství světa v League of Legends. Mezi čtyři nejlepší celky turnaje se probojovaly čínské organizace Top Esports, Suning a korejský tým DAMWON. Jediným evropským zástupcem akce zůstal G2 Esports.

Foto: Sport.cz

Pohár pto vítěze Worlds League of Legends. Archivní foto

Článek

Příznivce populární hry LoL žánru MOBA čeká o víkendu dvojice napínavých zápasů na virtuálním bitevním poli o titul mistrů světa.

V sobotu se příznivci League of Legends dočkají evropsko-korejské bitvy. G2 Esports vyzve DAMWON Gaming. Oba celky si se svými čtvrtfinálovými soupeři poradily jednoznačně 3:0. Utkání tak slibuje vyrovnanou bitvu o finále.

Semifinálovou část mistrovství uzavře nedělní duel mezi čínskými celky Top Esports a Suning. Prvně jmenované družstvo si ve čtvrtfinále v dramatické bitvě poradilo s evropským celkem Fnatic. Suning zase z turnaje ven poslal čínské kolegy z organizace JD Gaming.

Oba zápasy jsou na programu v poledne středoevropského času. Podaří se Evropanům v nabité konkurenci asijských týmů proklouznout až k boji o titul?

Reklama

Související témata: