Hlavní obsah
Článek

Kate Beckinsale (50) se údajně rozešla se svým zajdou. S hudebníkem Goodym Gracem (23) randila devět měsíců, a dokonce se společně izolovali. Teď ho ovšem měla přestat sledovat na sociálních sítích a smazat z nich veškeré stopy po jejich vztahu. Podle deníku The Sun se zpěvák dokonce vrátil do rodné Kanady.

V červnu herečka přála partnerovi k narozeninám instagramovým postem, který nyní ze sociální sítě zmizel. V červenci pak sdílel rocker narozeninové video pro Kate, které herečka komentovala. To zpěvák ze svého účtu zatím nesmazal, zmizely však komentáře. Ani jeden z páru se k údajnému rozchodu ještě nevyjádřil.

Kate a Goody se spolu objevovali od dubna, randili ale už od ledna. Herečka má slabost pro výrazně mladší partnery. Před Goodym randila například s komikem Petem Davidsonem (26), Mattem Rifem (21) nebo Jackem Whitehallem (30).

Když se jí nedávno kvůli výběru partnerů pokoušel hater na sociální síti trollit, udělala s ním krátký proces. „Proč si stále vybíráš muže, kteří by mohli být tvými syny?“ tázal se dotyčný v komentářích. „Všechny moje vztahy jsem měla, abych tě mohla prudit,“ setřela ho Kate.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám