Záchranářka Zita je v Ordinaci známá tím, že se kvůli mnohdy kontroverzním, emocemi ovládaným lékařským postupům dostane do konfliktu. Poslední dobou už nejen s kolegy ze záchranky a z kamenické nemocnice, ale i se zákonem.

 Ovšem i tak se na její svatbě objeví řada kolegů a známých - nechybí manželé Suší (Dana Morávková a Jan Čenský), Mázlovi (Petr Rychlý a Michaela Badinková), sestřičky i další personál kamenické nemocnice. Důležitým hostem je pak samozřejmě syn ženicha Hanáka Filípek, kterého hraje syn rockera Pepy Vojtka (55) Adam (7).

Ve službě musí Zita nosit neforemný záchranářský oblek, v civilu také volí střídmé oblečení. Ovšem na svatbu se vyfikla a krásné šaty si zvolila ve svatebním studiu. „Šaty jsme vybíraly s kostymérkou Míšou Červenkovou. Daly jsme si na tom záležet, abych se v nich cítila dobře i já, nejenom postava Zity,“ přiznala Holcová.

VIDEO: Ordinace v růžové zahradě 2: Kvůli roli prošla herečka Holcová proměnou!

Video
Video se připravuje ...

Ordinace v růžové zahradě 2 přijímá novou posilu: Kvůli roli prošla herečka proměnou! TV Nova

„Myslím, že se nám povedly a já jsem se po nošení záchranářského mundúru mohla zase cítit trochu více jako žena,“ pochvalovala si. Navíc to pro ni byla příležitost, jak si svatbu zkusit „nanečisto“ - jak přiznala, byla to totiž pro ni před oltářem premiéra.

„Ještě jsem se nikdy nevdávala, tak jsem se na natáčení těšila jak malé dítě na Ježíška a moc jsem si to užívala,“ svěřila se s tím, že se jí to zalíbilo. „Bylo to dobré, takže bych si to klidně dala i v reálu,“ dodala s úsměvem Jana, jejíž seriálový svatební den uvidí diváci v dalším díle Ordinace - 29. října od 20:20 hodin.

VIDEO: Ordinace v růžové zahradě 2 uvádí vzácného hosta: Do seriálu vtrhla oblíbená Lucie Borhyová!

Video
Video se připravuje ...

Ordinace v růžové zahradě 2 uvádí vzácného hosta: Do seriálu vtrhne oblíbená Lucie Borhyová! TV Nova

Fotogalerie
51 fotografií