Logo regionálního portálu regionzidlochovicko.cz

Regionální zpravodajství

Opilý vandal řádil v Rajhradu. Vykradl a zapálil zaparkovanou škodovku

Policie ČR
pondělí 26.10.2020

Ilustrační foto
Autor: Policie ČR

Jako smyslů zbavený se v Rajhradě prezentoval šestatřicetiletý vandal. Přestože jeho řádění trvalo jen několik minut, konečná bilance je tristní. Agresor totiž poničil rovnou několik zaparkovaných vozidel. Ničil stěrače, registrační značky a dokonce prořezával pneumatiky.

Vykradené auto navíc zapálil

Poničením okna se navíc vloupal do odstavené škodovky. Tu dokonce zapálil a bleskový požár navíc poškodil opodál stojící vůz. Pomatence se naštěstí policistům podařilo dostihnout nedaleko místa činu.

Roli sehrál alkohol

Celé řádění pak strážcům zákona ozřejmila provedená dechová zkouška. Ta totiž ukázala poměrně vysokou hodnotu přes jedno promile alkoholu v dechu. Barbar tak zákonitě skončil v policejní cele. Po vystřízlivění bude muset počítat s tím, že mu za jeho pošetilé chování hrozí až několikaroční pobyt za mřížemi.

TOP
MIKO Neslovice s.r.o. nabízí práci na pozici Strojník UNC, stavební dělník v obci Neslovice

Strojník UNC, stavební dělník

MIKO Neslovice s.r.o. Neslovice nabízí volné pracovní místo na plný úvazek (HPP, DPP, práce na IČO). ➤ Přijmeme:  strojníka UNC, ( popř. JCB 3CX) stavebního dělníka.Tel:602 772026,606 421419 dobrá platové podmínky, víkendy…

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama