Logo regionálního portálu regionivancicko.cz

Regionální zpravodajství

Pozor na pozemkové spekulanty. Sází na strach a nevědomost občanů

web města Ivančice
pondělí 2.11.2020 | aktualizováno 27.11.2020

Ilustrační foto
Autor: RegionálníPortály.cz

Již se železnou pravidelností se začínají opět množit případy, kdy jsou majitelé pozemků různou formou oslovováni s nabídkou „výhodného“ odkupu jejich nemovitého majetku.

Tito vykuci se snaží obzvláště v této době pandemie využít možnosti výhodně nakoupit (nabízené výkupní ceny se mnohdy pohybují v částkách od 2 do 20 Kč/m2 (!) Nabídky jsou rozesílány úplně bezhlavě, vycházejí čistě z veřejně dostupných dat katastru nemovitostí.

Upozorňujeme občany, že z valné většiny tyto nabídky mají spekulativní charakter a unáhlený prodej jakéhokoliv vlastního majetku se později může ukázat jako krajně nevýhodný.

Nevstupujte do jednání vyvolaných ze strany různých pozemkových spekulantů a do vyjednávání smluv, tito se pohybují sice na hraně zákona, ale nejsou postižitelní a jejich jednání je „pouze“ v rozporu s dobrými mravy.

Článek byl převzat z webu Ivančic se souhlasem vydavatele

TOP
PM Rosice s.r.o. nabízí práci na pozici nová ČESKÁ BANKA je tu! Chcete být součástí našeho fajn kolektivu? v obci Rosice

nová ČESKÁ BANKA je tu! Chcete být součástí našeho fajn kolektivu?

PM Rosice s.r.o. Rosice nabízí volné pracovní místo na plný úvazek (HPP, práce na IČO). Pro uchazeče se středoškolským vzděláním s maturitou. ➤ - Chceš práci, ve které si vyděláš stabilní a zajímavé peníze? - Kde získáš…

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama