Logo regionálního portálu regionivancicko.cz

Regionální zpravodajství

Nemocnice Ivančice hledá výpomoc v řadách zdravotnických pracovníků i dobrovolníků

Edita Budilová, ředitelství
středa 21.10.2020 | aktualizováno 3.11.2020

Ilustrační foto
Autor: stock.xchng

V souvislosti s pandemií koronaviru hledá Nemocnice Ivančice, p.o především dobrovolníky v řadách všeobecných a praktických sester a sanitářek (dle z. č. 96/2004 Sb., o nelékařských zdravotnických povoláních).

Kontaktovat nás můžete na e-mailu: gratclova@nspiv.cz.

Podobně jako i v jiných nemocnicích po celé České republice, i v Ivančicích je personál dlouhodobě přetížený a ocení kvalifikovanou pomoc.

Aktualizace 3.11.2020:

Personální nouze se v nemocnici Ivančice dále prohlubuje a proto hledáme dobrovolníky, kteří by pomohli s hygienou pacientů včetně holení tváře, výměnu plen, krmení a zajištění pitného režimu.

Délka směny se dá domluvit individuálně, lepší je tyto činnosti provádět ve skupince 2-3 pracovníků a vždy pod dohledem zdravotníka.

Další důležitou činností jsou úklidové práce kolem pacientů, častá dezinfekce dotykových míst a zásobování oddělení zdravotnickým materiálem a další pomocné práce.

Kontaktovat můžete Mgr. Evu Gratclovou na mailu gratclova@nspiv.cz nebo na telefonu 546 439 405.

TOP
MIKO Neslovice s.r.o. nabízí práci na pozici Strojník UNC, stavební dělník v obci Neslovice

Strojník UNC, stavební dělník

MIKO Neslovice s.r.o. Neslovice nabízí volné pracovní místo na plný úvazek (HPP, DPP, práce na IČO). ➤ Přijmeme:  strojníka UNC, ( popř. JCB 3CX) stavebního dělníka.Tel:602 772026,606 421419 dobrá platové podmínky, víkendy…

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama