Exotická kráska vietnamského původu Monika Leová, držitelka titulu Blesk Česká Miss Earth z roku 2013, se koncem měsíce října pochlubila na sociálních sítích s krásnou novinkou: bude z ní maminka. Se svým manželem Martinem se těší na první děťátko. Přestože první měsíce prý trpěla velkými těhotenskými nevolnostmi, nyní se její stav podstatně zlepšil, a ona si konečně může ono „nejkrásnější období v životě každé ženy“ jaksepatří užívat.

Díky tomu, že je „zbouchnutá“, jak alespoň sama psala na instagramu, na sobě začíná pozorovat i ty příjemnější změny, co se s jejím tělem odehrávají. „Břicho roste… a nejen to!“ pochlubila se u svého posledního příspěvku, na němž ukázala pomalu, ale jistě se zakulacující bříško… a také zvětšující se ňadra.

Hashtagy „už nemám lentilky“, ale „sexy ponožky“, jasně naznačovaly, jak je ze svého poprsí nadšená. Prozatím totiž mohla dekolty ostatním dámám jenom závidět, jelikož dosud byla „zvyklá na jedničky“. Jak na tyhle novoty reaguje její životní partner, to si ale zatím nechala pro sebe.

VIDEO: Leová a její karavan lásky! Už tam má místo i pro miminko

Video
Video se připravuje ...

Leová a její karavan lásky! Už tam má místo i pro miminko Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Vzhledem k tomu, že Leová teprve začíná druhý trimestr, a prozatím přibrala pouze dvě kila, není pochyb o tom, že se její „výbavička“ v nadcházejících týdnech ještě zvětší. „Ony ty jedničky zase časem budou zpět,“ varovala ji jedna její fanynka, čerpající z vlastní zkušenosti. „Né-li mínus jedničky! Mám tři děti a vím, o čem mluvím…“ Ostatní její příznivkyně a kolegyně z branže ji ale chválily, jak moc jí to sluší. „Ty jsi krásná!“ dojala se nad rozzářenou Monikou například modelka Renata Langmannová (34).

VIDEO: Zprávařka Monika Leová jako chytrá horákyně! Ukázala, co skrývá pod sukní

Video
Video se připravuje ...

Zprávařka Monika Leová jako chytrá horákyně! Ukázala, co skrývá pod sukní Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
82 fotografií