Následující text původně vyšel 8. 11 2020, kdy nejúspěšnější česká hra na hrdiny dosáhla mezníků 1000 dní od několikrát odloženého vydání. Ani u příležitosti čtvrtého výročí Warhorse Studios neoznámili očekávané pokračování příběhu. Místo toho nabízí bezplatný přístup k dokumentárnímu filmu o evropském způsobu vedení boje s meči a k Valentýnu 2022 zdarma nabízí i přídavek Milostné dobrodružství pana Ptáčka.

Svého nejlepšího přítele pošlete za milostným dobrodružstvím s opravdu ošklivou vyrážkou, kterou způsobil elixír lásky od Šarlatána. Tak můžete ve hře Kingdom Come: Deliverance získat trofej Opravdový přítel. A určitou podobnost lze najít i mezi tímto herním úspěchem a samotným titulem od českého vývojářského studia Warhorse.

Do světa vyrazil hlavní hrdina, kovářský synek Jindřich, v trochu otrhaném kabátku a těžkopádně. Byl náročný na výkon počítače, měl tendence se zasekávat ve futrech a někdy nechtěně létal jako posedlý ďáblem. Ale i přes nedostatky se prosadil ve světě a po letech se chystá i částečný český dabing – díky fanouškům.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se