clanek-1
  • Klub

  • 12.11.2020

Spustili jsme nový web fanshopu! Získejte slevu nebo produkty zdarma

Přehlednější nabídka i moderní vzhled. Spustili jsme nový web našeho fanshopu, kde pro vás připravujeme i řadu novinek. Do konce víkendu platí na všechno zboží sleva 20% při zadání slevového kódu a pokud se zapojíte do naší instagramové soutěže, můžete vyhrát produkt zdarma dle vašeho výběru.

Fanshop najdete na původní adrese fanshop.fkdukla.cz

„Nový web je pohodlnější a intuitivnější. Novinkou je mimo jiné online platba kartou, těšit se ale můžete i na další sortiment se značkou Dukly. Našich fanoušků si vážíme a věříme, že budou s novým webem spokojeni. Snad se brzy společně zase uvidíme na stadionu,“ uvedl David Šrámek, výkonný ředitel Dukly.

Až do konce víkendu, tedy do půlnoci neděle 15. listopadu, platí na veškeré zboží z fanshopu sleva 20%. Stačí při nákupu zadat slevový kód ATZIJEDUKLA. 

Zároveň máte v naší soutěži na Instagramu také šanci vyhrát produkt zdarma. Stačí nás sledovat na Instagramu, do komentářů napsat název produktu, o který byste měli zájem, a označit v něm dva kamarády. My jednoho z vás vybereme a pošleme mu bezplatně vybrané zboží až domů. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

🚨Spustili jsme NOVÝ E-SHOP a SPOUŠTÍME SOUTĚŽ O PRODUKT ZDARMA Abychom vám alespoň trochu zpříjemnili pobyt doma, připravili jsme si pro vás soutěž na našem úplně novém fanshopu! 🔴🟡 Jednomu z vás pošleme vámi libovolně vybraný produkt z našeho fanshopu až k vám domů! 🏠 Jak se zapojit do soutěže: 1. Sledujte na Instagramu @fkduklapraha 2. Vyberte si produkt na našem fanshopu, o který byste měli zájem soutěžit, a napište jeho název dolů do komentářů 3. Označte ve vašem komentáři dva kamarády Vítěze vybereme 1.12. 2020 a kontaktujeme ho do zpráv! ⏰ 📩 👉 A aby toho nebylo málo, tak na celý fanshop platí až do konce víkendu, tedy nedělní půlnoci 15. listopadu, sleva 20% na vše. Odkaz na fanshop najdete na našem profilu v biu Už sis vybral svou cenu? #fkdfanshopsoutěž

Příspěvek sdílený FK Dukla Praha (@fkduklapraha),