Postel s funkcí skříně

Rubrika: Interiér

Máme-li málo místa k ukládání věcí, využijeme i prostor pod postelí. Lepší než zásuvky na kolečkách nebo boxy, které pod ně zasuneme, jsou postele s pevným vyklápěcím nebo výsuvným systémem.

Postele se zásuvkami ve stylu anglického venkova v několika typech provedení, cena od 17 200 Kč (Anglická sezóna)

 

Poskytnou nám spoustu místa, méně se do nich práší a jejich design je shodný s lůžkem, proto v ložnici, dětském či hostinském pokoji nepůsobí rušivě. Pozornost musíme věnovat pouze tomu, aby okolo postele bylo dost místa pro vysouvání zásuvek. Úložný prostor (nebo přistýlku) nabízejí i některé patrové postele. Dvě lůžka nad sebou umožní spaní pro dvě osoby a zároveň nabídnou místo pro uložení jejich oblečení a potřeb.

 

Rám postele Brimnes se spoustou schovaného úložného prostoru – skvěle se hodí, když máte málo místa. Rozměr 180 x 200 cm, 8 390 Kč (IKEA)


I do zásuvek a úložných prostor postele je vhodné pořídit obaly na lůžkoviny a oblečení, aby se na ně neprášilo.

 


Náš TIP


Nemáte lůžko s úložným prostorem? Vložte pod ně přídavné zásuvky na kolečkách nebo skládací boxy. Cena 219 Kč (Tchibo)

 

Masivní postel Sierra s úložným prostorem ve čtyřech boxech. Rozměr 180×200, 37 990 Kč (Sob nábytek)

 

Stylová ručně vyráběná koloniální postel z kolekce nábytku Star ze dřeva Mindi. Výsuvná postel nebo úložný prostor, 90 x 200 cm, 26 217 Kč (Malva Rosa)

 

Patrová postel Ferda s úložným prostorem v provedení ořech. 90 x 190 cm, 9 500 Kč (Kvalitní dřevěné postele)

 

Postel Kombi z mořeného masivního bukového dřeva, po rozložení ložná plocha 160 x 200 cm a 180 x 200 cm, komplet s laťovými rošty a matrací, 27 037 Kč (Nábytek Jas)

 

Lůžko od HOME Furniture se spoustou zásuvek. Smrkové dřevo, překližka. Postel je pro rozměr matrace 200X180 cm, od 32 999 Kč (Fler.cz)

 

Připravila: Helena Štětinová
Foto: Archiv firem

Postel s funkcí skříně