Logo regionálního portálu regionivancicko.cz

Regionální zpravodajství

Tříkrálová sbírka letos bude. Zda zcela tradičně, nebo i on-line, je ještě v jednání

Ing. Jana Janoutová PR pracovnice
úterý 17.11.2020

Ilustrační foto
Autor: Oblastní charita Blansko

Stejně jako každý rok se i letos připravuje Oblastní charita Rajhrad na tradiční Tříkrálovou sbírku.

„Zásadní informací je, že i v situaci, která pro nikoho z nás není jednoduchá, se Tříkrálová sbírka 2021 bude konat. Prozatím se snažíme soustředit pozornost na to, aby mohla sbírka proběhnout tradičním způsobem, byť za určitých bezpečnostních opatření. Ve hře je však i varianta její on-line podoby, vzhledem k prozatímnímu vývoji situace ohledně nemoci covid-19 v Česku,“ říká PR pracovnice Oblastní charity Rajhrad, Jana Janoutová.

„Koordinátorka sbírky, paní Mária Durkáčová, má již k dispozici letáky a materiály, které budeme rozdávat našim asistentům a koledníkům. Chtěla bych jménem Oblastní charity Rajhrad veřejnost poprosit o podporu, která je pro nás zvláště v této době tolik důležitá. I díky Vám můžeme dál pomáhat potřebným, a naplňovat tak charitní poslání. 

Výtěžek z chystané koledy plánujeme využít například na rekonstrukci pokojů v lůžkovém hospici, na pořízení dvou automobilů pro terénní pečovatelskou službu a na koupi zdravotních pomůcek do Chráněného bydlení sv. Luisy.

V tuto chvíli můžeme naše podporovatele odkázat na webové stránky rajhrad.charita.cz, kde najdou aktuální informace ohledně konečné podoby sbírky a možnostech poskytnutí finančního daru,“ dodává Janoutová.

TOP
MIKO Neslovice s.r.o. nabízí práci na pozici Strojník UNC, stavební dělník v obci Neslovice

Strojník UNC, stavební dělník

MIKO Neslovice s.r.o. Neslovice nabízí volné pracovní místo na plný úvazek (HPP, DPP, práce na IČO). ➤ Přijmeme:  strojníka UNC, ( popř. JCB 3CX) stavebního dělníka.Tel:602 772026,606 421419 dobrá platové podmínky, víkendy…

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama