Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Olga Lounová se poprala s koronavirem a vyrazila za exotikou: Po návratu chce pomáhat

Olga Lounová se poprala s koronavirem a vyrazila za exotikou: Po návratu chce pomáhat
Zdroj: Archiv
+ Další 4 fotografie
nová síla
Krásná zpěvačka Olga Lounová (39) se rozhodla, že si pojede prohřát své dokonalé tělíčko na Kanárské ostrovy. Hlavní důvod k výletu do zahraničí nebyl pouze odpočinkový, s nekonečným relaxem u bazénu a bezednými drinky. Olga pro redakci eXtra.cz prozradila, že odjela především za účelem ozdravení těla po prodělaném koronaviru a načerpáním nové síly kvůli svému dobrovolnému pracovnímu zapojení v pomoci s koronavirem.

Olga Lounová už má za sebou vlastní zkušenost s nemocí covid-19. O zpěvačce málokdo ví, že má speciální zdravotnický kurz, který se v dnešní době velmi hodí, a může vypomáhat v nemocnicích. Olga se tedy rozhodla, že v těžké koronavirové krizi zdravotníkům v České republice pomůže.

Dovolená na Kanárských ostrovech pro Olgu Lounovou tedy nebyla pouze odreagováním. "Jela jsem tam nabrat síly. Covid máme už za sebou, a protože mě čeká očkování na žloutenku, abych mohla začít pomáhat v nemocnici, tak jsem chtěla trochu ozdravit tělo a imunitu na mořském vzduchu. Hlavně proto, abych tuto vakcínu zvládla tak brzy po nákaze. Tím, že mám čerstvé protilátky, tak nemohu po cestě tam ani zpět nikoho nakazit," prozradila pro redakci eXtra.cz. "Chtěla jsem něco s přímým letem, mořským vzduchem a příjemnou teplotou a zdravou stravou," dodala krásná zpěvačka, u které je známo, že o své tělo velmi pečuje.

Na Kanárech si splnila přání

Kromě sexy snímku své pevné postavy se zpěvačka pochlubila i krásnými fotkami z jednoho z místních parků, kde si měla možnost pohrát s delfíny. "Milujete delfíny jako já? Vždycky jsem si přála si s nimi pohrát. Tak jsem zajela za bráchou Adolfeena. No stejně jsem byla celou dobu dojatá," napsala Olga k jednomu ze snímků s delfínem.

Dnešní realita je velmi smutná

Příjemná dovolená ale nemá jen ty světlé stránky. Za všemi krásnými snímky, kterými zpěvačka sdílí pozitivní energii svým fanouškům, se skrývá i smutná realita, které si je Olga Lounová vědoma a mohla ji spatřit i na Kanárech. "Je to samozřejmě celé moc smutné. Letištní haly jsou prázdné, stejně jako všechna turistická místa. Ty dopady budou obrovské," svěřila se Olga, která už se kvůli pracovním povinnostem musela vrátit zpátky do Česka, odpočatá a plná nových sil. "Už jsem zpátky. Doma je doma. Ale bylo příjemné načerpat vitamín D ze slunce a ne z tabletek. Teď se můžu vrhnout na všechno plnou parou," prozradila pro redakci eXtra.cz

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy