Hlavní obsah

Boratova „dcera“ dlouho nevěřila, že jde o reálný film. Její matku rozplakal

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blondýna Tutar z filmu Borat 2 není z Kazachstánu a pochopitelně to není ani dcera Sachy Barona Cohena. Jmenuje se Maria Bakalova a je to bulharská herečka, která vzhledem k utajení filmu ze začátku nevěřila, že jde o skutečné natáčení. Bála se, že může jít o trik mafie.

Foto: Profimedia.cz

Maria Bakalova

Článek

Maria natáčela video do konkurzu na Borata 2 v pět ráno a nevěřila, že z toho něco může být. „Bála jsem se, že to není skutečný konkurz, že to bude nějaký obchod s lidmi,“ popsala Maria.

Po premiéře už všichni věděli, o jaký film jde, ale její maminka byla z šílené komedie v šoku. „Moje matka byla tak smutná, oči plné slz. Brečela možná dvě hodiny. Je zřejmě masochistka, protože se na to dívala dvakrát,“ směje se herečka, kterou teď zná celý svět.

Borat 2 se letos dostal v USA na druhé místo v tabulce nejsledovanějších filmů na placených internetových službách. Režíroval ho Jason Woliner, scénář sepsali Peter Baynham, Jena Friedman a Sacha Baron Cohen.

Foto: Profimedia.cz

Maria Bakalova je normální profesionální herečka, v Bulharsku už natočila několik filmů.

Cohen natáčel v úplném utajení. Žádné reportáže a PR tiskové zprávy nevydával, a tak byl celý projekt dost podezřelý. Čtyřiadvacetileté Marii se ale hodně vyplatil. Před rokem studovala herectví v Bulharsku a nikdo o ní nevěděl, teď má agenta v Hollywoodu a obrovské možnosti.

Proč Dan Bárta zpívá slovensky? Dělá Fúzie

Kultura

Rodačka z Burgasu začínala v dětství se zpěvem a flétnou, ale herectví nakonec zvítězilo. Pokračování Borata zdaleka nebyl její první film. V Bulharsku se objevila ve snímcích Angels, Dream Girl, Transgression, The Father a Last Call.

Reklama

Výběr článků

Načítám